Menu

Referat af bestyrelsesmøde

image Onsdag den 5. oktober 2022
Peter Svendsen
15. november 2022 kl. 12:31

Referat af bestyrelsesmøde i KFUMs Boldklub.

Onsdag den 5. oktober 2022 kl. 17.30 

Deltagere: Abdinasir Ismail, Asbjørn Wulff Helge, Peter Svendsen og Thomas Sørensen.

Afbud: Emil Lavard Munksgaard      

Referent: Peter.

 

0. Præmisser for bestyrelsesmødet

Bestyrelsesmødet skal tage halvanden time. Bestyrelsen foretager en grundig behandling af de udvalgte punkter på dagsordenen, som tiden tillader. Ikke behandlede punkter tages op på senere bestyrelsesmøder eller behandles på anden vis.

1. Fodbold for pensionister

Søren Vesterbæk arbejder frem mod at tilbyde pensionister motionsfodbold i formiddagstimerne. KFUM samarbejder med DBU København om initiativet. Vi afventer et udspil fra DBU. Det tegner til, at KFUM kan få et tilskud fra DBU på 60.000 kr. Pengene skal fordeles ligeligt til en tovholder, en træner og til materialer. Fra sommeren 2023 ser det ud til, at DBU vil yde permanente tilskud til initiativet i størrelsesordenen 30.000 kr. til drift. KFUM kan eventuelt samarbejde med sundhedssektoren om motion i forbindelse med udslusning af patienter. Måske kan pensionistinitiativet tilknyttes en fysioterapeut.

2. Medlemsudvikling

Der har været en nettotilgang på 20 aktive medlemmer siden august. Det er i hovedsagen børne- og ungdomsfodbold, der har haft fremgang. Man kan se, at fremgangen har været størst, hvor KFUM har indsat flest ressourcer.

3. Ny kunstgræsbane

Kommunen har nedsat et byggeudvalg vedrørende den kommende kunstgræsbane. Thomas og Peter er repræsenterer KFUM i udvalget. Ud over penge til selve banen er der afsat midler til supplerende faciliteter i forbindelse med den kommende bane. Vi prioriterer kunstgræsareal uden om selve banen, så det bliver muligt at varme op og foretage træning i en mindre gruppe ved siden af selve banen. Byggeperioden forventes af blive fra juni til færdiggørelse i begyndelsen af august 2023.

4. Fodboldudvalget

A. Bedre tone og bedre kampledelse

I enkelte afdelinger i børnefodbold har tonen været uheldig. Der har være for mange ”forældre-dirigenter” i forbindelse med kampledelse. Vi vil bede DBU om kursushjælp i form af en professionel instruktør med forstand på forældreorganisering og forældreopbakning.

B. Gruppe O (U3, U4 og U5)

Der er en gennemsnitlig tilslutning på omkring 12 børn i den nyetablerede gruppe. Gruppen vil fortsætte træningen på lørdage i hallen. DBU vil fortsat støtte klubsamarbejde omkring bold/leg for de mindste. KFUM deltager i øvrigt i et klyngesamarbejde med andre interessenter under ledelse af DGI.

C. Møde i Fodboldudvalget

Udvalget holder møde torsdag den 6. oktober og vil blandt andet tale om gruppe O og om samarbejde med DBU og med DGI.    

D. Trænersituationen

KFUM er dækket godt ind med en god tilslutning til træneropgaverne i de forskellige grupper.

6. Aktivitetsudvalget

A. Nye kræfter i udvalget

Det er lykkedes aktivitetslederen at tiltrække kræfter til udvalget. Både herresenior og damesenior er nu repræsenteret i udvalget.

B. KFUM-dag

Der har været afholdt en succesrig KFUM-dag med deltagelse af seniorspillere på herre- og damesiden og af spillere fra gammelmandsfodbold. Der var omkring 100 deltagere i arrangementet. Der var mange nye KFUMere blandt deltagerne og de fik et godt indtryk af KFUMs sociale liv.

C. Julestue i Huset

Udvalget arbejder med en julestue i Huset. Det er tanken, at forskellige afdelinger skal byde ind med boder og hygge.

D. Sommerlejr i Jægerspris

Udvalget arbejder med at få genoplivet de årlige sommerlejre for medlemmer i børne- og ungdomsfodbold.

E. Uddeling af kirkemagasiner

Der skal samles op på hvilke afdelinger, der står for de forskellige uddelinger. Dameafdelingen vil stå for den førstkommende uddeling.

7. Eventuelt

A. Kontrol fra Skat

KFUM er udtaget til skattekontrol. I den indledende fase har Skat bedt om en lang række papirer til dokumentation af KFUMs økonomiske dispositioner.

B. Opdatering af bestyrelseslokalet i kælderen, Nøkkerosevej 23

Seniortrænere er gået i gang med en oprydning og en opdatering af IT-udstyr i kælderen. Der skal være mulighed for at se optagelser af kampe mv. i forbindelse med taktikmøder.  

Næste møde:

Onsdag den 2. november 2022

Luk