Menu

Referat af bestyrelsesmøde

image
Peter Svendsen
14. december 2022 kl. 16:39

Referat af bestyrelsesmøde i KFUMs Boldklub.

Onsdag den 2. november 2022 kl. 17.30 

Deltagere: Abdinasir Ismail, Emil Lavard Munksgaard, Peter Svendsen og Thomas Sørensen.

Afbud: Asbjørn Wulff Helge      

Referent: Peter.

 

0. Præmisser for bestyrelsesmødet

Bestyrelsesmødet skal tage halvanden time. Bestyrelsen foretager en grundig behandling af de udvalgte punkter på dagsordenen, som tiden tillader. Ikke behandlede punkter tages op på senere bestyrelsesmøder eller behandles på anden vis.

1. Ny kunstbane

KFUM har et godt samarbejde med kommunen omkring etableringen af banen. Vores ønsker bliver hørt, og vil blive opfyldt, hvis den økonomiske ramme tillader det, og hvis ønskerne er teknisk mulige. Der skal også tages hensyn til banens fremtidige drift og til de fremtidige udgifter til vedligeholdelse. Kommunen forventer, at politikernes bevilling vil udgøre en lille million ud over udgifterne til selve banen.  

KFUM vil få en fuld 11-mandsbane, der er være godkendt til kampe op til divisionsniveau. Målene bliver 65 X 105 meter og der vil blive opvarmningsareal i forbindelse med banen. Opfyldningen i banen bliver den nyeste version af kork til baneformål med den bedste kornstørrelse på korken. Der vil blive en lysstyrke på 250 Lux på banen, hvilket er tilstrækkeligt til kampe på divisionsniveau. Banen bliver omkranset af et hegn på ca. 105 cm. Måske skal der opsættes højere hegn bag målene til 11-mandsfodbold.

Der skal afholdes et beboermøde vedrørende den kommende bane. Anlæggets naboer har ingen grund til bekymring, da der ikke vil komme gener i form af lys eller støj. Den moderne lyssætning kan reguleres til udelukkende af belyse de områder, der skal oplyses og der vil være langt fra banen til de nærmeste naboer.

Anlægsarbejdet forventes at begynde primo juni og arbejdet forventes færdiggjort primo august 2023.

2. DBU’s Fodboldskole i KFUM 2023

Fodboldskolen er placeret samtidig med, at den nye kunstbane skal bygges. Dette giver problemer i forbindelse med tung transport i KFUM. Bestyrelsen foreslår en mindre skole, sammenholdt med antal deltagere de seneste mange år. Der skal udelukkende være aktiviteter på bane 3 og bane 4, mens bane 1 og bane 2 ikke anvendes. Der skal etableres en indgang fra Nøkkerosevej direkte til bane 4. Når børn og trænere skal fra bane 4 til bane 3, skal det foregå via Nøkkerosevej.

3. Aktivitetsudvalget

A. Julemarked i Huset

Aktivitetsudvalget ønsker at afholde julemarked med deltagelse af alle Boldklubbens grupper. Grupperne kan opstille boder i Huset og der skal også være fælles aktiviteter og mulighed for køb af varm kakao mv. Udvalget holder møde snarest og fastsætter de nærmere rammer og vælger en dato for julemarkedet.

B. Tider i Hallen til julefodbold

Der er ønske om julefodbold for U19, Senior, damer og herrer samt Gammelmandsfodbold. Arrangementet ønskes afholdt i Hallen i KFUM. Det skal undersøges, om det er muligt. Ellers kan julefodbolden eventuelt foregå på kunstbanen.

C. Sommerlejr

Udvalget arbejder på at afholde sommerlejr for børne- og ungdomsfodbold i Jægerspris.

D. Aktivitetsudvalgets budget/- økonomi

Aktivitetsudvalget ønsker, at der budgetteres midler til hver af KFUMs grupper. På den måde kan aktivitetsudvalget følge op på, at alle medlemmer får tilbud ved siden af det rent fodboldmæssige.

4. Administrationsudvalget

A. Informationsskærme

Der skal føres strøm frem til skærmene. Når dette arbejdet er udført, skal skærmene afskærmes. Boldklubbens internetforbindelse skal bruges til administrationen og til administrationen.  

B. Hjemmesiden

Der er oprettet et sponsormodul til hjemmesiden, som også skal vises på infoskærmene. Det er muligt at klikke på sponsorens "banner" på hjemmesiden, og herefter bliver man sendt videre til sponsorens hjemmeside eller facebookside.

C. Skærm i bestyrelseslokalet i kælderen

Den opsatte skærm bruges blandt andet til at Seniorfodbold og U19 ser kampe på skærmen.

D. Skab til VEO-kamera

Der skal opsættes et skab til VEO-kamera og stativ. Skabet skal være aflåst og skal åbnes med en engangskode. Det skal være muligt elektronisk at følge hvem der låner udstyret.

E. Køb af KFUM-tøj via hjemmesiden

Det er uoverskueligt for forældre og andre at købe KFUM-trøjer mv. via hjemmesiden. Thomas kontakter leverandøren.

5. KFUM Centralforeningen

A. Lejren i Jægerspris

Hovedbestyrelsen håber at Lejren er færdiggenopført til udlejning 1. juli 2023. Det udvendige skal gerne være færdig 1. januar 2023. Det har været under overvejelse, om der kunne indrettes lederværelser på loftet over ledergangen. Dette har ikke været muligt på grund af for lav loftshøjde. Som noget nyt, bliver der indrettet handicaptoilet på Lejren.

B. Kommunale lejekontrakter

Kommunen ønsker at oprette lejekontrakter vedrørende lokaler på Nøkkerosevej. Det er et kompliceret juridisk spil. Thomas deltager i Hovedbestyrelsens forretningsudvalgs arbejde med sagen.

 

 

Næste møde:

Mandag den 5. december 2022

Sager til opfølgning

 

Sag  

Indledt

Afsluttes

Ansvarlig

 

Informationsskærme – Strøm

Februar 2020

December 2022

Thomas

Informationsskærme – Afskærmning

Februar 2020

December 2022

Thomas

Informationsskærme – Internet

Februar 2020

December 2022

Emil

Sponsormodul på hjemmesiden

November 2022

Februar 2022

Emil

Skab til VEO-kamera

November 2022

December 2022

Emil

Køb af tøj via hjemmesiden

November 2022

December 2022

Thomas

Adgang til bane 4 via Nøkkerosevej

November 2022

Marts 2022

Thomas

Julemarked i Huset

November 2022

December 2022

Abdinasir

Invitation til sommerlejr

November 2022

Februar 2022

Abdinasir

Julefodbold i KFUM hallen

November 2022

December 2022

Thomas

 

Luk