Menu

Carl Erik Søeborg er død

image Farvel til en trofast KFUMer
Vagn Christensen
11. november 2021 kl. 16:48

Carl Erik Søeborg er død

Midt i min efterårsferie på den lille græske ø Kos blev undertegnede i sidste uge ringet op af Arne Thomsen, der fortalte mig at han var blevet ringet op af Carl Eriks hustru – der meddelte ham, at Carl Erik var død og allerede bisat efter i flere år at være præget af den grimme sygdom demens.

Som søn af navnkundige Ludvig Søeborg, og med hjemadresse på Nøkkerosevej var det selvfølgelig helt naturligt at Carl Erik allerede som stor dreng blev meldt ind i KFUM, hvor han forblev lige til sin død.

Det er ikke meget man kan finde om Carl Eriks fodboldmæssige kunnen op gennem hans ungdomsår og i seniortiden i klubbens annaler. Han nåede mig bekendt ingen 1.-holdskampe, men gjorde sig til gengæld rigtigt positivt bemærket på klubbens gammelmandshold, lige fra Oldboys- til SuperVeteranholdene, afsluttende sin aktive fodboldkarriere for ca. 10 siden efter adskillige år på Tirsdagsholdet.

Rent ledermæssigt gjorde Carl Erik sig bemærket som et særdeles skattet og aktivt bestyrelsesmedlem i klubbens støtteforening, KFUMs VENNER i en længere periode op gennem 00-erne og 10’erne. Altid stille og rolig og elsket af alle der kom i nærheden af ham.

Et trofast medlem af KFUMs Boldklub er ikke mere – og vore tanker går her i den svære tid går til hans efterladte hustru, Hanne.

Ære være Carl Eriks minde.

På os gamles vegne

Vagn Christensen

Luk