Menu

Birger Kjær er død

image
Mindeord ved Vagn Christensen
18. november 2021 kl. 13:41

BIRGER KJÆR ER DØD – 76 år gammel

Vores gode fodboldkammerat og ven, Birger Kjær døde den 13. oktober i år – uden vi, i hverken selve klubben eller blandt os på TIRSDAGSHOLDET havde fået nys om hvor langt Birger var kommet i sin desværre alt for tidlige demenssituation, en sygdom som lægevidenskaben desværre endnu ikke har kunnet finde midler imod.

Vi så Birger sidste gang på vores anlæg i Emdrup for et par år siden – og på det tidspunkt var demensen allerede godt i gang.

Birger var en særdeles vellidt og god holdkammerat blandt os andre ”gamle”, trods hans ind imellem bebrejdende tilråb på banen var lidt kraftige – men når kampen var slut, så var alle hans venner. En rigtig guttermand var han! En, man kunne regne med gav sig fuldt ud!

Birger kom til klubben som seniormedlem en gang i midten af 1970’erne, efter at have trådt sine ungdomsår i blandt andre B93 og Kastrup – men hos os, fandt han ”roen”.  Isæt huskes hans mange år på gammelmandsholdene på midtbanen sammen med Bent Kronkvist. På klubbens bedste seniorhold, førsteholdet blev det til i alt 66 kampe ifølge den officielle kampstatistik.

Et trofast, loyalt og særdeles vellidt medlem er nu ikke mere – vi er mange der vil savne ham. Tilbage står blot et hav af positive minder.

Birger blev født den 13. november 1944 – og døde den 13. oktober 2021.

Ære være hans minde!

På vi gamles vegne

Vagn Christensen

Luk