Menu

AC Milan Academy Junior Camp

image
21. maj 2021 kl. 10:00
Hej medlemmer.
Vi skriver denne nyhed, da AC Milan Academy Junior Camp afholder en højkvalitets fodboldskole hos os på Nøkkerosevej 23 2400 KBH d. 26-30 juli 2021.
I samme anledning tilbyder AC Milan Academy Junior Camp en unik mulighed for KFUM's medlemmer og netværk med en rabatkode på -15% på deltagelse til fodboldskolen. Denne rabatkode kan deles med netværk og bekendte af medlemmer, familie og venner fra KFUM BK.
Rabatkoden: KFUM
*Koden er aktiv til d. 7 juni 2021, så skynd jer at sikre jeres plads!
Inklusiv i prisen:
✅ 5-dages camp med stor indsigt i AC Milans berømte fodboldfilosofi
✅ Ansvarlige hovedtrænere fra AC Milan fodboldakademi + NJC's egen Uefa Pro licens træner
✅ Frokost og frugt alle 5 dage
✅ Diplom ceremoni
✅ AC Milan Puma Kit
✅ Refund ved evt aflysing grundet Corona
Trænere fra AC Milan ungdoms academy sammen med Nordic Junior Camps egen UEFA Pro Licens træner kommer til at være til stede alle 5 dage under fodboldskolen til at formidle AC Milans unikke fodboldsmetodologi, træningen kommer til at være på spillerens niveau, hvor både leg og målrettet træning er på programmet. Alle deltagere vil blive delt ind efter alder og niveau, så alle spillere får en god oplevelse.
Nordic Junior Camps er et skandinavisk firma som er officielle partnere med AC Milan Academy Junior Camps. Nordic Junior Camps mål er at træne glade unge spillere og være med til at bidrage til deres udvikling via vores fodboldskoler.
Med venlig hilsen
Administrationen
Luk