Menu

Ny kommende træner til KFUMs Boldklubs Herrer Senior KS er fundet

image
David Bresemann Jacobsen
23. marts 2017 kl. 08:19

Ny kommende træner til KFUMs Boldklubs Herrer Senior KS er fundet

 

Som tidligere skrevet i et indlæg her på hjemmesiden, stopper den nuværende førsteholdstræner for herrerne Jesper Mathiesen efter denne sæson. I den forbindelse har klubben de sidste par måneder haft søgt en ny træner, som kan overtage og videreføre det nuværende KS hold. Her er der indgået en 2-årig aftale med Bo Holden. I den forbindelse har den nuværende træner Jesper gjort en stor indsats for klubben, i at henvise til netop Bo, hvilket klubben sætter stor pris på.

 

Bo Holden er 46 år og bor til daglig i Måløv med sin kone Tina. De har sammen to drenge på 16 og 19, som begger spiller fodbold på eliteniveau. Bo er til daglig som Channel Manager indenfor IT industrien ved Check Point. 

Ved siden af privat- og arbejdslivet er Bo træner for JB Futsal som bl.a. har vundet DM i Futsal i årene 2014-2015 samt 2015-2016.

 

Bo har stor trænererfaring gennem 12 år og har trænet herresenior på Danmarksserie og Sjællandsserie niveau samt U19 Cheftræner for 1, 2 og 3 divisionshold. Forinden Bo blev træner, var han selv spiller. Her nåede han at spille 250+ førsteholdskampe i Danmarksserien, Kvalrækken og Sjællandsserien for Ballerup, Måløv og Smørum.

 

Bo udtaler sig om det kommende trænerjob i KFUM:

"Jeg ser frem til at blive en del af KFUM, hvor det er tydeligt at mærke, at det er en god klub med gode traditioner og et godt sammenhold. Allerede første gang jeg kom i klubben, kunne jeg mærke en speciel ånd og sammenhold, og det føles som et godt sted at være. Det minder på mange måder om det fællesskab man kan finde i nogle af de klubber jeg tidligere har spillet i og være træner for. 

Jeg ønsker at fortsætte det gode arbejde som Jesper og Michi har grundlagt gennem de sidste to år, og bygge videre på holdet. Det vil fortsat være en angrebsbetonet spillestil med fokus på at være spilstyrende. Holdningen er at alle mand på holdet skal turde have bolden overalt på banen. Jeg har allerede set holdet træne og spille kamp, og det er tydeligt at se at der er god kvalitet på holdet, og at mentaliteten er god og træningsmiljøet ser sundt ud. Jeg er glad for at Michi har lyst til at fortsætte i klubben, og ser frem til et godt samarbejde. Som ny træner er det vigtigt at kunne have Michi omkring holdet da klubben og truppen er glade for hans arbejde, og det vil gøre tingene lettere i den korte opstart.

Jeg glæder mig til at følge holdet i forårets kampe, og lære spillerne godt at kende inden opstarten i Juli måned."


Vi ser i klubben frem til det kommende samarbejde med Bo og Michi fra sæsonen 2017/2018.

 

David Bresemann Jakobsen

Seniorleder

KFUMs Boldklub

 

Luk