Menu

U16 piger og drenge til ”Prag Spring Cup” i påsken 2017

image
01. maj 2017 kl. 07:19

35 spillere og ledere stod på en bus på Emdrupvej onsdag aften kl. 21 – og en nat-tur ventede os. – Vi fik sovet lidt.. – og kunne ved ankomsten til ”Top Hotel” næste morgen få opbevaret bagagen og tage på en sight seeing tur til Prag, ½ times bus/metro væk. – Vi fik spist frokost og set nogle af Prags top-sightseeings punkter, lidt butikker – og så hjem til hotellet igen.

Vi blev skrevet ind til både turnering og hotel – begge steder med paskontrol/alders-kontrol, og blev indlogeret på 2- og 3-mands værelser.

Næste morgen var alle hold tidligt afsted for at tage til indmarch på et stort stadion. – Først alle drengehold og derefter alle pigehold. Hornorkester, cheerleader-dans, taler – og ALLE 9 deltagende holds nationalmelodier – så var stævnet i gang.

De næste 3 dage var der kampe; vi havde 4 kampe i alt, de først 2 dage lå kampene sent på dagen og vi kunne hygge os på hotellet og en anden dag spise frokost i det nærmeste shopping-center.

Der var kun 4 hold i vores pulje; et hold fra Tjekkiet, fra Holland og Sundby fra Danmark. – Vi tabte desværre alle vores kampe, men kun snævert og fulgte godt med mod disse talent-hold. – Vi førte 1-0 mod det Hollandske hold indtil 1½ min før tid, hvor de fik 2 frispark lige efter hinanden – lige foran målet = 2 mål… - Det Hollandske hold endte med at vinde guld! Med kun 4 hold i vores pulje – og pokaler til de først 4 hold – fik vi alligevel en flot pokal med hjem!

Den sidste dag fik vi igen mulighed for at se mere af Prag efter den sidste kamp. – Vi havde en eftermiddag og aften i byen – pigerne i shopping-center – før vi fandt vores bus kl. 20.

Pigerne havde en dejlig tur, hvor de hyggede sig sammen! – Dejligt at have tid for ”sig selv” i storbyen og hygge-tid på hotellet.

Da alle 7 spillesteder lå langt fra hinanden, var det desværre ikke muligt at se og heppe på vores drengehold, så vi fik ikke den tid sammen med U16-drengene. – Det var samtidig et puslespil at få buskørslen til at gå op, da vores chauffør kørte vores 2 hold + HIKs U16 drenge rundt, nogle dage skulle 1 hold spille på 2 forskellige spillesteder… - En veltilrettelagt turnering, men det trak meget ned at vi spillede for ”os selv” – med kun 1 bane på det spillested vi kom frem til.

Tak for tilskud fra klubben via SPONSOR 500 til denne dejlige tur!

Hilsner U16p-ledere Ronald, Jens og Mette

P.s. U16-drenges referat følger senere.

 

Se flere fotos under gallerier.

Luk