Menu

1. senior tabte testkamp mod Gladsaxe Hero

image
06. februar 2017 kl. 10:03

1.herresenior tabte testkampen i lørdags mod Gladsaxe Hero, med 4-2. KFUM førte ellers i starten af 2.halvleg med 2-1 på mål af først, Frederik Baarts og derefter Malte Larsen. KFUM havde kun 17 årige William Benzin i målet,han gjorde en fin indsats med flere gode aktioner. Kampen blev desværre også skæmmet af et uheld,da Frederik Baarts faldt om i en duel, med en skade i knæet. Vi kender endnu ikke omfanget af skaden, vi håber på det bedste, men frygter en længerevarende skade, fortalte Jesper Mathiesen lige efter kampen.

Jesper Mathiesen fortalte yderligere efter kampen; vi er meget tilfredse med vores første halvleg, vi stod godt i defensiven og var farlige op til flere gange i offensiven. Efter pausen, blev det værre og værre og i en periode så det virkelig skidt ud, flere spillere meldte sig ud af kampen,det var ikke den bedste måde spillerne fik vist sig frem på i den periode. Heldigvis var det kun en træningskamp,men vores indstilling og udtryk skal blive meget meget bedre i den kommende tid,ingen tvivl om det.