Målløs kamp mod bundholdet

image
Poul Damgaard
16. maj 2016 kl. 09:29

Mikkel Madsen fik efter kampen overrakt nål og gaver af Jan Pusser Genhøj efter sin kamp nr. 100 på førsteholdet.

KFUM’s førstehold ligger stadig lige omkring nedrykningsstregen efter 0-0 mod B1903

Set af Poul Damgaard

Det ville være lidt overdrevent at kalde det en vind-eller-forsvind kamp, men faktum var i hvert fald, at taberen af kampen mellem KFUM og B1903 ville miste vigtige skridt i kampen mod nedrykning fra Københavnsserien. Nu blev der så ingen taber – eller i værste fald blev der to, da begge hold måtte nøjes med et enkelt point efter den målløse match i Emdrupparken.

Det efterlader gæsterne – med den ”gamle” KFUM’er Keld Svendsen som træner – på en delt sidsteplads, mens KFUM kan kalde sig femtesidst, men med samme pointtal som de to hold lige under. Nedrykning fra Københavnsserien er en lidt speget og indviklet affære. Antallet af københavnske nedrykkere fra Danmarksserien er sammen med spørgsmålet om, hvor vidt Københavnsseriens nummer to kan sikre sig oprykning gennem kvalifikationsspil samt en særlig bornholmsk problemstilling, afgørende for, hvor mange hold, der rykker ned fra Københavnsserien. I skrivende stund tegner det til fire eller fem nedrykkere, så KFUM ligger lige vippen.

Og i øvrigt kan der også blive tale om flere københavnske nedrykkere fra Danmarksserien, end dem, der lige nu ligger undere stregen – og i værste fald altså flere end fem nykkere fra Københavnsserien.

Der blev da også gået til vaflerne i pinseopgøret mod genboerne fra Lyngbyvejen. Den spillemæssige indsats stod imidlertid ikke mål med den fightermæssige, og alt i alt blev kampen en chancefattig og noget trist affære, må man erkende.

B1903 begyndte bedst og sværmede flere gange om KFUM-målet, uden at det dog kom til oplagte scoringsmuligheder. Hjemmeholdet rejste sig og kom snart jævnbyrdigt med i kampen, som var præget af både meget spil midt på banen og lange afleveringer fremad, som sjældent blev omsat til noget, der lignede målchancer over for to solidt arbejdende forsvar.

KFUM præsterede små ti minutter før pausefløjtet halvlegens eneste rigtigt nærgående forsøg, da Mikkel Madsen elegant tog en aflevering med forbi både oppasser og målmand, men måtte se en forsvarer nå tilbage og parere bolden, da den fra en spids vinkel skulle sendes over målstregen.

Den første halve time af anden halvleg var én stor stillingskrig uden nærgående målchancer til nogen af holdene. Dem kom der dog nogle stykker af i det sidste kvarter. Først var en 03’er tæt ved at bringe sit hold foran, da hans afslutning endte i det ydre sidenet. Så fik indskiftede Jakob Kristensen serveret en god aflevering fra Thomas Sort, som han flot kastede sig frem og headede til - bolden altså -  men dog lidt forbi målrammen. Thomas Sort og Zuni Trosborg fik hver især bragt sig på fordelagtigt skudhold, men begge skød forbi. Og i den anden ende af banen blev der begået frispark mod keeper Kasper Sort, da 03’erne i en duel med ham fik eksekveret bolden i nettet.

Så det blev ved 0-0 efter det jævne opgør, hvor Mikkel Madsen efter kampen fik overrakt nål og gaver af Jan Pusser Genhøj efter sin kamp nr. 100 på førsteholdet.

Fiduselgen fik til David Jakobsen efter en god arbejdsindsats mange steder på banen.

Og så er der nogle dages ekstra pause, inden udekampen mod FB onsdag den 25. maj.

Se flere fotos fra kampen her!

KFUM’s holdopstilling: Kasper Sort, Daniel Søndergaard, Kasper Hansen, Anders Hornbæk, Nicolai Moustgaard, Asbjørn Helge, David Jakobsen, Malte Larsen, Tommy Rønning, Zuni Trosborg og Mikkel Madsen. Indskiftere: Jakob Kristensen,  Mathias Petersen ogThomas Sort.