Menu

Lions Cup 2016 i Pinsen

image
20. maj 2016 kl. 09:30

Fredag 13. maj kom vi afsted mod Lions Cup - 64 spillere + 11 trænere/ledere. Højt humør! Hvis vi når det - skal vi være med i by-optog gennem Kalundborg i aften kl 19.30. Derfor har pigerne lavet bannere.

KFUM nåede optoget i går aftes - på tilbagevejen på gågaden i Kalundborg... Efter samba musik og artister kom vi med "giv mig et i..K ....

 

Lørdagens resutater:

U10/11 piger vandt 2-1 - med heppende U13 og U-15 piger på sidelinien

U10/11 drenge spillede 2 flotte kampe i dag; 1 vundet og 1 tabt. Hvor langt mon det rækker.... - drengene regner på det!

 

Søndagens resultater:

Fin 2. dag: U10/11 drenges sidste kamp endte uafgjort og skulle afgøres på straffespark; denne tabte de desværre og har så ikke flere kampe. U12/13 piger endte på samme måde - med deres første straffesparkskonkurrence - som de også tabte, øv. U14/15 drenge førte deres næstsidste kamp 3-0, men med gult kort + straffespark - ender denne kamp 3-3. Dette var dog nok til at spille mod A-finalen! Den næste kamp bliver dog desværre tabt 0-2, så ikke flere kampe til drengene. - De vil hygge sig med en tur i svømmehallen søndag aften! U10/11 pigerne spiller i en lille række og har kun puljekampe. De har vundet alle deres kampe men da de tabte deres sidste kamp søndag 1-3, skal de spille om sølvmedaljer i morgen mandag. U14/15 pigerne lå til at spille om pladser i A-finalen, men SKULLE vinde den første kamp søndag morgen; med få sekunder tilbage - 2-2 - har vi er skud på stolpen... Dette var ikke nok - og igen - spiller pigerne nu mod B-finale-pladser. Den næste kamp vinder de 9-0 - og  skal spille semifinale mandag kl 8.30.

Aftenen sluttede af med den klassiske KFUM-Limbo-dans!

 

Mandag:

Vækkeuret ringede kl. 6 mandag morgen... – U15pigerne skulle nå en bus kl. 7 ned til morgenmad!

Deres 1. kamp kl. 8.30 er i morgensol og blæsevejr. De var en svær kamp at spille i den kraftige sidevind – og den ender 0-0, og skal så afgøres på straffespark; de vinder og er så klar til finalen! – Tak til de 2 drengehold for supporten – den var også tidligt for dem!

Finalekampen er med liniedommere og indmarch – og alle KFUM hold på sidelinien med KFUM-banner og musik i højtalerne – ”.. for vi skal hygge os i KFUM....” – Det kan kun gå godt med de rammer – og det gør det også; pigerne vinder kampen 2-0.

Samtidig spiller U10/11 pigerne deres sidste puljekamp – og ender med sølvmedaljer!

Vi er samlet alle holdene ved præmieoverrækkelsen + de forældre, som skal køre os hjem. – Vi nåede at få taget et fælles-billede!

Medaljer, pokal, håndklæder, Hummel-taske – og ikke mindst et håndtryk fra Kalundborgs borgmester, - en dejligt afslutning på et godt og veltilrettelagt stævne.

 

Det var 3½ dejlige dage! Skønt at se som alle 5 hold hen over weekenden hyggede sig med hinanden på tværs af holdene. Der blev gået til den til kampene, heppet på de andre KFUM hold og hygget ”hjemme” på skolen.

Tak til lederne for at gøre denne weekend mulig – og for at deltage på den positive og glade måde som I gjorde!

Tak til: Lotte, Ole, Michael, Kim, Thomas, Kim, Zafar, Abdi, Ronald og Jens.

 

Og TAK for tilskud til turen til “Vennerne”, Sponsor500 og klubben!

 

Se de skønne fotos her!

 

Mange hilsner til Jer alle 76 deltagere!

Mette

Luk