DBU Pokalkamp: Sporting Skovsneglen - KFUM

image
10. maj 2016 kl. 17:10

Sporting Skovsneglen-KFUM 0-1 (0-0)

0-1 Malte Larsen 93 min

1 senior var mandag en tur på Kløvermarken for at møde serie 5 holdet Sporting Skovsneglen i anden runde af DBU pokalen.

Trænerteamet havde i dagens anledning skiftet godt og grundigt ud i kamptruppen ift kampen i lørdags. Spillere som Kasper Hansen,David Jakobsen,Asbjørn Helge,Anders Hornbæk,Daniel Søndergaard,Tommy Rønning og Nicolaj Moustgaard var erstattet af spillere fra selvfølgelig A-truppen,men også tre spillere fra B-truppen og en enkelt u19 spiller var med i kamptruppen.

Det blev også en rodet forestilling i kampens indledning,KFUM fandt ikke rigtig rytmen og det var tydeligt at man ikke helt var hvor man skal være. Værterne stod fint i defensiven og forsøgte at bide fra sig på kontra angreb som dog blev effektivt stoppet af KFUM forsvarene. KFUM fik spillet sig frem til en håndfuld gode muligheder hvor af to af dem var decideret 100 procent chancer. Både Christoffer Olsen og Mikkel Madsen brændte helt frit for mål. Men 0-0 var stillingen ved pausen.

Efter pausen kom man ud i et formationsskift og tre indskiftninger var foretaget. Det var som om at KFUM fik speedet spillet lidt op,spillet fik lidt mere fart og rytmen i boldomgangen var en smule bedre,dog væltede man ikke i chancer på noget tidspunkt. Holdet fik spillet sig frem til tre god chancer,to blev reddet i sidste øjeblik inde på stregen. Men tiden gik og værterne forsvarede sig heroisk og KFUM blev mere og mere frustreret over at man havde problemer med et hold fra serie 5. Vi skulle også helt ud i overtiden før forløsningen kom. Malte Larsen skød med frem fra sin forsvars position,med en god førsteberøring lagde han den til rette til en flugter og BANG,bolden blev smadret ind bag en sagesløs keeper. 30 sekunder efter at bolden var givet op fløjtede kampens dommer Mustafa Seyfin kampen af og KFUM kunne tage til Emdrup med kvalifikation til 3.runde af DBU pokalen.

Cheftræner Jesper Mathiesen,udtalte efter kampen,det blev en typisk pokalkamp,favoritterne rammer ikke helt niveauet og underdogsene kæmper så blodet det flød. Vi havde valgt at prioritere hvile for en del spillere da kampen lå så tæt på KB kampen,derudover var der også tre spillere som vi vidste at vi ville forsøge kun at give en halvleg. Vi kom igennem til næste runde uden de store skader,vi kan ikke være helt tilfredse med præstationen men vi ved at disse kampe er svære at spille.