Menu

Status fra 1. Seniortræner

image
17. juni 2016 kl. 17:08

Vores første år i KFUM er ved at rinde ud og derfor er det på tide, at gøre status.

 

Da vi startede sidste sommer, havde vi den overordnede plan, at vi skulle starte noget nyt. Ny spillestil, nye træningsmetoder og nyt miljø med en dagligdag, hvor vi kunne omgås hinanden med respekt og godt humør. Vi gik ind til projektet med det in mente, at vi det første år skulle have sat en proces igang og at vi forhåbentlig derigennem, vil opleve gode resultater i fremtiden.

 

Vi er nået rigtig langt i processen, vi har fået skabt en spillestil, som spillerne har udviklet sig i. De er blevet mere trygge i tingene og ser bedre og bedre ud. Spillerne virker yderst glade for indholdet af den træning vi laver og spillerne bliver bedre af, at vi træner gentagelser og træner øvelser som de kan relatere til vores spillestil. Vi har fået skabt det miljø, som vi gerne ville, et miljø hvor konkurrence og gensidig respekt er nøgleord. Spillerne omgås hinanden og os træner/ledere, med godt humør og med en følelse af, at der er en god balance mellem sjov og alvor. Vores tro er at miljøet er medvirkende til at spillerne kan være sig selv, at de er modige i forhold til spillet og at de tør at fejle og dermed udvikle sig som spillere.

 

Sidst og måske noget af det vigtigste, har vi fået etableret er rigtig godt samarbejde med B-truppen. Samtidig har vi fået introduceret flere af vores egne unge spillere fra U19, til seniorfodbolden. Mathias og Sander har fået godt med spilletid i KS og det er spillere vi tror rigtig meget på og at de kan få deres gennembrud på 1.senior indenfor den nærmeste fremtid. Som nået nyt har vi også haft en U21-træning. En træning, som vi synes var en succes og er noget som vi vil lave igen i efteråret. U21 træningen bliver udført med en blanding af spillere fra U19 og A-truppen.

 

Vi glæder os til at komme igang med sæson 2 efter ferien. Vi spiller med i Gladsaxe Cup igen i år, som træningsturnering frem mod KS og som starter midt i august.

 

I ønskes alle en rigtig god sommer. Vi ses til gode fodboldkampe og gode timer i Emdrupparken.

 

Jesper Mathiesen og Kim Michillini 

 

Luk