Menu

Den er hjemme!

image ”Hvem var det, der vandt i dag….”. Der blev skrålet godt med blandt KFUM’erne.
12. juni 2016 kl. 09:37
Med en stærk slutspurt og slutteligt 2-0 sejr i Sundby sikrede KFUM sig mod nedrykning fra Københavnsserien. Andetholdet tabte, men kan stadig rykke op.

Set af Poul Damgaard

 

Med lørdagens sejr på 2-0 over Sundby bragte KFUM sig i sidste spillerunde definitivt på afstand af spekulationerne omkring de spegede nedrykningsregler fra Københavnsserien. Tilmed kæmpede holdet sig slutteligt helt op på syvendepladsen i det tætte felt over bundplaceringerne og kommer hermed op i den bedste halvdel af rækkens 14 hold.

 

Den pæne placering er sikret efter en gevaldig slutspurt med fire sejre og to uafgjorte kampe i de sidste seks spillerunder. Hermed er Jesper Mathiesens tropper med selvtilliden i orden klar til en ny tørn i Københavnsserien efter sommerferien.

 

Spillet i udekampen mod Sundby, som lå a point med KFUM, er set bedre på det seneste. Måske var det kampens betydning med en truende, eventuel nedrykning, der fik indsatsen til at se lidt febrilsk ud. Men der blev nu kæmpet godt, som sædvanligt, og lukket godt af bagude, mens det kneb mere med at få det offensive spil til at flyde.

 

I det hele taget blev det en forholdsvis chancefattig affære. KFUM kom foran ti minutter før halvlegspausen, da Nicolai Moustgaard elegant gled fri i venstre side og serverede bolden skråt bagud til Asbjørn Helge, som ramte den ”lige i røven”. Et kanonskud som bragede bolden i nettet tæt op ad den fjerneste stolpe!

 

Målet gav ligesom mere ro over spillet hos KFUM’erne, som inden da havde forekommet en anelse pressede. Sundby var enkelte gange nærgående ved KFUM-målet, men keeper Kasper Sort bekræftede sæsonens gode form med sikre redninger, når det brændte mest på.

 

Selv om der egentlig ikke skete mange ophidsende ting på banen efter pausen, blev det alligevel en noget nervepirrende affære for KFUM-tilhængerne, fordi en udligning i værste fald kunne bringe en nedrykning i spil. Frederik Baarts og Christoffer Olsen havde en stor fælles chance for at konsolidere KFUM’s føring, men missede. Sundby forsøgte en offensiv i kampens slutminutter, og det udnyttede KFUM´s Kasper Urwald ved at omsætte en lang stikning frem mod mål til 2-0 scoringen efter nærkamp med Sundby-målmanden. Det skete lige før de ordinære 90 spilminutter var forløbet.  Lige efter var Sundby tæt på reducering, da Daniel Søndergaard ville sparke væk, men ramte en Sundby-angriber, hvorfra bolden tog kurs mod eget mål, hvor Kasper Sort dog fik vippet læderet ud på stolpen, så der ikke blev noget trøstmål til værterne.

 

Og så kunne KFUM’erne fejre holdets forbliven i Københavnsserien; og skåle en ekstra gang med Kasper Sort, som indkasserede fiduselgen.

 

Tidligere på lørdagen kunne andetholdet have sikret oprykning til serie 2, men det glippede da holdet undtagelsesvist måtte indkassere et nederlag – 2-4 mod Husum. Der er dog et skud mere i bøssen, når holdet lørdag den 25. afslutter sæsonen med en hjemmekamp, som kan sikre avancementet.

 

KFUM’s holdopstilling: Kasper Sort, Daniel Søndergaard, Andes Hornbæk, Mikkel Madsen, Nicolai Moustgaard, Asbjørn Helge, David Jakobsen, Tommy Rønning, Zuni Trosborg, Frederik Baarts og Malte Larsen. Indskiftere: Kasper Urwald, Christoffer Olsen og Kasper Hansen.

 

Se flere fotos her 

 

Der blev kæmpet intenst om pointene på kunstgræsset i Sundby.

Lettede miner hos KFUM’erne lige efter kampen.

En fortjent sejrstår til Asbjørn Helge, som bankede gang i målscoringen.

Luk