Menu

En kæmpe – og trofast KFUM’er - er gået bort.

image
10. august 2015 kl. 13:47
Preben de Fries døde i går, søndag den 9. august.

Nekrolog:

En kæmpe – og trofast KFUM’er - er gået bort.

Preben de Fries døde i går, søndag den 9. august.

 

Det var med sorg, jeg i morges blev ringet op af Jan Genhøj, der kunne fortælle, at han havde fået besked om, at vort gamle medlem, Preben de Fries var død i går efter længere tids sygdom (demens).

Preben – som alle vi gamle KFUMere så udmærket kender/kendte – var jo en rigtig humør spreder i sine velmagtsdage. Altid med et smil på læben, og med en frisk bemærkning til alle, ikke alene i de mange år, han var aktiv på fodboldbanen (årene op gennem 1950’erne og ’60erne), hvor det blev til 89 optrædener på klubben førstehold i 1. og 2.division, og adskilligt flere på det andethold, der flere år i træk vandt Københavnsserien – men så sandelig også i de år, han rent arbejdsmæssigt havde sin gang som arbejdsmand for KI på vores dejlige anlæg i Emdrupparken.

Vi er mange der vil savne Preben – og vore tanker går i denne svære tid til hans nærmeste, især børnene og børnebørnene, som alle som en jor har fulgt i Prebens fodspor, ligeledes som trofaste og dejlige medlemmer af KFUM.

Æret være Prebens minde.

 

På gamle venners vegne:

VAGN

 

p.s.: Bisættelsen skulle efter Jan Genhøjs udsagn finde sted fra Bispebjerg Krematorium ONSDAG den 12. august kl. 13.30. Men for interesserede bedes man selv undersøge rigtigheden af dette. Jan Genhøj var ikke sikker på tidspunktet.

Luk