Menu

SeniorDag i KFUM

image SeniorDag i KFUM
30. marts 2015 kl. 09:26

Lørdag d. 21.marts, blev der afholdt "Senior dag" i KFUM

På denne råkolde lørdag, var der kaldt til seniordag, for 1.-2.holds spillerne, der mødte små 40 spillere op, som var spændte på dagens program.

Vi startede højtideligt, med lodtrækning til holdsammensætning, så gik vi på kunstbanen i godt to timer, hvor der blev spillet lidt bold, konkurreret i flere fjollet øvelser, under kyndig og meget retfærdige ledelse af 1.holds træneren Per Hansen

Efter de diverse røverhistorier, hygge og bad i omklædningen, så var tiden kommet, hvor vi skulle over i huset til en let omgang frokost, tallerknerne blev hurtigt fyldt op, med rugbrød og pålæg, nu skulle der kastes indenbords.

Da alle havde stillet den værste sult og lidt til, var det så tid til den store holddyst, i godt fire timer blev der udkæmpet, mange drabelige dyster i Bordtennis, Shuffle, Beer-pong, Dart, Kapselfodbold og Dødsterningen. Eftermiddagens fokus punkt var, det gælder ikke om at vinde, men man skal for alt i verden ikke tabe. Vi kom igennem 72 kampe i diverse konkurrencer, et taberhold blev fundet, uha uha for en opvask.

Noget af vinderholdets præmie var, at de skulle forkæles med en personlig opvarter, til stor morskab for resten af selskabet, der var selvfølgelig også nogle, der gik mere op i det end andre. Vi fik hjælp af Peter Madsen, til dagens menu "KFUM-gryde", det var guf, desværre havde HHH undskyld Henrik Hulli Holdleder, taget fejl af flade og dybe tallerkner, hold nu kæft, hvor blev der skovlet op, det var lige før der ikke var til alle, men det var også det rene mums...!

Vinderholdets anfører Abdi, holdt takketale under stort bifald, han fik sagt, tak, tak og tak, ......hva` skal jeg sige altså. Der var dømt fri hygge resten af aftenen.

Dagens arrangement blev lukket ned, oprydningen klaret og alle spillerne var uden af døren omkring kl. 22.30.

På vegne af Per, Jørgen, Hulli og Kim
tak for en helt igennem kanon dag

undefined 

Luk