Menu

KFUM videre fra 1. runde i DBUs Pokalturnering.

image
29. april 2015 kl. 14:46
Holdet vandt forventeligt over Serie 5 holdet, Zahle Zebras, 2-0.

Kampfakta:

Onsdag den 22.04.2015 kl. 18.00 på Kløvemarken:

Kamp:          Zahle Zebras-KFUM

Resultat:       0-2 (0-1)(0-1)

Målene:        18.min.: 0-1 (Nichlas Mellerup, str.) – 67.min.: 0-2 (Daniel Frøslev Søndergaard)KFUMs Holdopstilling:

Lauge Koch Larsen – Frederik Teissøe – Simon Funk Hansen – Christian Bendsen – Rasmus Burvad – Emil Vestergaard Jensen – Nichlas Mellerup – Mikkel Madsen – Thomas Andreasen Sort – David Bresemann Jakobsen – Malte Vangsted Larsen – Victor Flyvholm – Daniel Frøslev Søndergaard.Kampen set af Vagn Christensen.KFUM videre fra 1. runde i DBUs Pokalturnering.

Holdet vandt forventeligt over Serie 5 holdet, Zahle Zebras, 2-0.Selvom KFUMerne ikke kunne stille op med en del af de vanlige 1.holdsspillere på grund af afbud og skader, var der på intet tidspunkt tegn på, at hjemmeholdet fra den nysartede klub, Zahle Zebras kunne skabe en overraskelse og besejre KFUMs Københavnsseriemandskab – dertil var forskellen i spilforståelse, teknik, hurtighed og ikke mindst fysik for stor, selvom KFUMerne altså ikke stillede op i allerstærkeste opstilling.

4 mand fra KFUMs B-trup var med og de gjorde det faktisk udmærket. Ja faktisk var to af dem KFUMs målscorere. Først eksekverede talentfulde Nichlas Mellerup sikkert et straffespark ind til 1-0 ca. 18 minutter inde i første halvleg  (en "Zebra-forsvarer" havde taget hånden til hjælp inde foran eget mål!), og midt i anden halvleg headede den indskiftede Daniel Frøslev Søndergaard fornemt bolden i "Zebramålet" efter et fint indlæg fra venstre side.


Til gengæld må man nok sige, at der herudover ikke var særligt meget at glæde sig over på Kløvermarkens bane 16. Banen var særdeles ujævn og knoldet, og selvom solen skinnede fra en skyfri himmel var det svært for spillerne at styre bolden. Det hjalp ej heller på sagerne, at blæsten var kraftigt nedvirkende til at det bestemt ikke var meget poleret fodbold, de få tilskuere der var samlet omkring fik ret meget at glæde sig over.

Meget mere er der ikke at sige fra den kamp!

2-0 til KFUM og så videre til 2. runde, hvortil der endnu ikke er trukket lod, men kampene er dog fastlagt til at finde sted i dagene 4.-7. maj.Luk