Menu

Juleafslutning med U11 Drenge

image
18. januar 2017 kl. 09:01

Torsdag d. 15.12. var der tid til den traditionsrige juleafslutning i U11 drenge. Lige siden drengene var helt små og stadig trænede indendørs i Holbergskolens gymnastiksal har den stået på juleafslutning med risengrød samt kåringer af drengene.

Som altid blev der begyndt med almindelig træning, men drengene gik primært og ventede på den vigtige afslutning, som er at der spilles kamp – drengene mod trænere og de fremmødte forældre. Der bliver virkelig gået til den, fordi drengene meget gerne vil vinde. Tror at forældrene dog har vundet de fleste gange – endnu J

Efterfølgende tog drengene i Huset, hvor der var dækket op til spisning – risengrød, saftevand og pebernødder.

Træneren Thomas havde skrevet på de populære diplomer, som ligger på klubbens hjemmeside. Hver enkelt spiller fik en kåring med et eller andet som kendetegner dem – enten på fodboldbanen eller som kammerat. Drengene er meget spændte og sidder og gætter på hvem der mon bliver ”Årets spilfordeler”, ”Årets humørbombe”, ”Årets mest hårdtarbejdende”, ”Årets driblekonge” osv.

Drengene er meget gode til at gætte hvem det er inden navnet bliver råbt op, så de hygger sig meget med det.

Desværre var denne juleafslutning dog lidt vemodig. Dels fordi der er et par drenge på årgangen, der har valgt at prøve kræfter i andre klubber og Thomas, som har været træner de senere år havde sin sidste træningsdag den dag.
Der blev holdt en lille tale for Thomas, hvor der blev takket for indsatsen og han fik en lille gave med på vejen.

Heldigvis har årgangen stadig kompetente trænere, der arbejder videre på træningsbanen – til stor glæde for både drenge og forældre

 

Mvh Sigrid

Luk