Menu

Tak for indsatsen til KFUMs cheftræner

image Jonas ved oprykningen til Danmarksserien
Asbjørn W. Helge
18. maj 2022 kl. 12:24

Tak for indsatsen til KFUMs cheftræner


Jonas Hjortshøj har valgt at stoppe efter nogle meget succesfulde år i KFUM

 

Udtalelse fra Jonas

Hej alle KFUM’ere. Jeg har valgt at stoppe i KFUM med udgangen af denne sæson. Det har været en rigtig svær beslutning, men jeg føler at begge parter har brug for ny inspiration samt motivation efter denne sæson, så samarbejdet slutter med fælles forståelse. Det har været en fantastisk rejse som startede i Københavnerserien i 2019, og siden oprykningen til Danmarksserien har vi sammen leveret et godt stabilt arbejde. Mit største ønske er at slutte sæsonen med nogle sejre, så jeg kan efterlade KFUM til en ny sæson i Danmarksserien, hvor der igen i år vil være mange nedrykkere blandt de 10 hold. Jeg vil takke for støtten hele vejen igennem og særligt en stor tak til mit team samt de fantastiske spillere som har leveret helt vanvittigt i min tid i klubben. Jeg vil glæde mig til at komme på besøg i Emdrupparken fremover. Forza KFUM!

 

Fodboldleder, Asbjørn Helge

Først og fremmest skal der lyde en stor tak til Jonas, for det arbejde han har lagt omkring førsteholdet i vores fodboldklub!
Jonas faldt meget hurtigt til i klubben med hans kammeratlige og venlige sind, og han bidrog fra dag ét til den atmosfære, som vi KFUM’ere værdsætter og elsker. På banen har han fået førsteholdet til at levere glimrende resultater hele vejen igennem, og deres nuværende position i rækken vidner da også om, at han har været med til at etablere holdet i Danmarksserien. Det er derfor med trist sind, at vi har modtaget Jonas opsigelse, men også med forståelse for, at fornyelse nogle gange er vejen frem. Jonas har bygget ovenpå den transformation som holdet var i gang med, og efter sommer er det tid til, at nye kræfter kan udstikke en ny kurs og bidrage med fornyet energi.

Når vi efter den sidste kamp siger farvel til Jonas, vil vi ønske ham alt helt og lykke i hans fremtidige trænergerninger, men indtil da vil vi opfordre alle til at nyde de sidste par kampe med Jonas ved roret som KFUMs førsteholds cheftræner!