Også påskens anden kamp gav nederlag til KS-holdet. Tabte hele 1-5 til Frem

Fodbold, KS:

Kamp:                               Frem 2 – KFUM

Tid og sted:                       mandag den 28. marts 2016 kl. 13.30 – Valby Idrætspark, kunstb.

Resultat:                            5-1 (3-0)(2-1)

Målene:                              1-0 (10.min) – 2-0 (25.min.) – 3-0 (28.min.) – 4-0 (60.min.) –

4-1 (72.min. Asbjørn Helge) – 5-1 (85.min.)

KFUMs Holdopstilling:   Kasper Sort – Nicolai Moustgaard – Jakob Skaaning Jakobsen –

Tobias Rossen – Malte Vangsted Larsen – Asbjørn Helge – Kasper

Hansen – Zuni Trosborg – Kasper Urwald – Daniel Søndergaard –

Mikkel Madsen.

Udsk.: Tommy Rønning – Sander Boesen – Christian Bendsen.

(kampen set af Jesper Mathiesen – notatet udarb. af Vagn C.)

Også påskens anden kamp gav nederlag til KS-holdet. Tabte hele 1-5 til Frem.

Yderst skuffende og uinspireret indsats, udtrykte holdets træner, Jesper Mathiesen efter kampen.

Den gejst, man trods påskens første – i øvrigt ufortjente – nederlag modtog i kampen mod HB, var pist væk! Nu nærmer nedrykningstruslen sig – og holdet skal tage sig gevaldigt sammen de næste par kampe, hvis man skal undgå nedrykning til Serie 1 – se selv den aktuelle stilling!

Det hele startede ellers normalt, stille og roligt med pæne takter fra KFUMerne – men efter blot 10 minutters spil lykkedes det Fremerne at bringe sig foran 1-0 på en dum forsvarsfejl af en af KFUMs ellers normalt stabile kæmper. Og det var som om dette mål bremsede al initiativ fremad banen hos KFUMerne. 2-0 blev det ved en – igen dum – omstillingsfejl, og da Fremerne allerede inden der var spillet en halv time havde bragt sig foran hele 3-0, denne gang på et lidt heldigt mål (bolden ramte den ene opstander og sprang derefter lige ud til en helt fri Frem’er, der havde let ved at ekspedere den det sidste stykke over stregen) gik den sidste gas fuldstændigt af KFUMspillerne.

End ikke en opsang og en omrokering af KFUM-tropperne i pausen kunne ændre på det generelle billede af begivenhederne, selvom det oig skal siges at man forsøgte – dog uden held – i starten af anden halvleg.

4-0 blev det et kvarter inde i halvlegen – igen på en dum forsvarsfejl, inden det ca. 10 minutter senere endelig lykkedes for Asbjørn Helge at score dette års første KFUMmål i 2016, til stillingen 1-4, efter en for øvrigt god aflevering fra holdets lille ”Messi”, ”Tulle”, alias Tobias Rossen.

Og inden slutfløjt lykkedes det altså endnu engang for hjemmeholdet at score en gang yderligere, til kampens slutcifre, 5-1. – En ordentlig øretæve til KFUMerne! – og en forhåbentlig lærestreg om, at således klarer man ikke skærene i KS. Der skal anderledes boller på suppen, tak!