Nedrykning truer fortsat, trods sejr over Rønne på 1-0.

image
Vagn Christensen
05. juni 2016 kl. 21:44
Holdet kæmpede hårdt for sejr – og lever fortsat i håbet om at undgå nedrykning til Serie 1. Fight og god holdånd gav den livgivende sejr over Rønne, der intet havde at spille for, men bestemt ikke bare tog kampen som en ”walk-over”!

Kampen set af Vagn Christensen:

Der skal mindst en sejr til i sidste spillerunde på udebane – på lørdag – mod amagerklubben Sundby, for at holdet kan være sikker på ikke at måtte rykke en række ned. Sidste uges sejr over Prespa og gårsdagens 1-0 sejr over Rønne hjemme i Emdrupparken har dog givet holdet selvtillid og håb – og hvis spillerne på lørdag kan udvise samme takter, er der en god chance for at man slipper væk fra de usikre pladser nederst i tabellen.

I skrivende stund er det fortsat usikkert, hvor mange hold der må forlade KS, blandt andet om KS-rækkens nr. 2 kan slå Sjællandsseriens nr. 3  (afgøres i oprykningskamp mellem disse 2 hold, efter vi har spillet vores sidste kamp!). Ligeledes har det betydning for antallet af KS-nedrykkere, hvor mange københavnerhold, der rykker ned fra DS (p.t. ligger 3 til nedrykning!), og endelig er der en problematik omkring de bornholmske hold i KS-rækken.

Så 4 eller 5 nedrykkere er vel det mest sandsynlige nedrykningsscenarie.

Men tilbage til gårsdagens kamp mod Rønne, der blev gennemført i bagende sol, og mindst 28 graders varme. Ja, det var faktisk så varmt for aktørerne, at dommeren havde dekreteret ”obligatorisk drikkepause” midtvejs i hver halvleg. Helt ok! – Man skulle jo nødig have dehydreringsproblemer!

Især skal ALLE MAND på holdet have ros for en stor indsats. Man kæmpede og fightede det bedste man have lært, og godt styret af midtbanegeneralen og anføreren Asbjørn Helge lykkedes det da også at holde modstanderne fra at score, og selv få puttet bolden ind i kassen en enkelt gang, med det resultat, at kampen kunne ende med en lille – men fortjent – sejr på 1-0. Målet sat ind efter godt 10 minutters spil i første halvleg af Zuni Trosborg, efter flot forarbejde af Frederik Baarts, der havde driblet sig fri til aflevering ved baglinien.

Ud over målet havde begge hold adskillige chancer for scoring, KFUMerne dog med manglende præcision, og heldigvis fik samme holds forsvarere og især målmand Sort afværget Rønnes ihærdige forsøg på at få udlignet.

Største udligningschance for gæsterne indtraf efter godt en halv times spil i en situation, hvor dommeren endte med at dekretere såkaldt ”dommerkast”, efter han havde fløjtet på liniedommerens vinken for en bold, der ramte KFUMmålets ene opstander. Afværget heldigt af dommeren!

Ca. 60 tilskuere fik sig en gang brændende sol – og en ”fortsat livgivende” sejr til hjemmeholdet.

Det bliver rasende spændende på lørdag i Sundby!

”Fidusbamse” til hele holdet for en ihærdig indsats!

KFUMs Holdopstilling: Kasper Sort – Tommy Rønning – Nicolai Mousgaard – Silas Enemark – Anders Hornbeck – Asbjørn Helge – Malte Larsen – Frederik Baarts – Mathias Petersen – Zuni Trosborg – Christoffer Olsen – Daniel Søndergaard – Christian Bendsen – Sander Boesen.