Menu

KFUM rundede af med målløs kamp

image Tommy Rønning fik blomster og hyldestord for sin kamp nr. 50.
Poul Damgaard
08. november 2015 kl. 16:25
Havde chancerene for at hente alle tre point mod Sundby, men trods god spillemæssig indsats blev det ved 0-0.

        

Foto 1: Sikkert indgreb af Kasper Sort. Foto 2: Efterårets spiller, Jacob Skaaning Jacobsen, har fuldt kontrol over situationen. Foto 3: Stærk trio klar til indskiftning fra sidelinjen: Christian Bendsen, Frederik Baarts og (i baggrunden) Christoffer Olsen. Foto 4: Kasper Sort med hænderne kamplystens i siden, efter at dommeren har anbefalet ham at holde igen med sine kommentarer om dommerens indsats. Foto 5: Tommy Rønning fik blomster og hyldestord for sin kamp nr. 50.

 

Set af Poul Damgaard

 

Spillet var rigtig godt, men ind i kassen ville bolden ikke, så KFUM måtte nøjes med 0-0 og et enkelt point, da halvårs sæsonen blev afrundet med kampen mod Sundby. Den foregik med Mimersparkens kunstgræs som hjemmebane for KFUM’erne, der ikke fik lov til at spille novemberbold på Emdrupparkens græs.

Det gik nu meget godt med at få spillet til at flyde på kunstgræsset. Casper Hansen var tilbage som kyndig og myndig forsvarsdirigent, og ved hans side diskede anfører David Jacobsen op med en serie kreative afleveringer langt frem ad banen. Ved siden af sig havde de i Jacob Skaaning og Nicolai Moustgaard et backpar, som både lukkede godt af bagude og var gode i offensiven.

Og helt fremme, foran den solidt arbejdende midtbane, jagtede offensivduoen Tommy Rønning og Zuni Trosborg enhver bold og enhver modstander og fik fat i rigtig meget; men manglede til gengæld den afgørende skarphed – eller heldet – i afslutningerne 

KFUM’erne havde alt i alt bolden mest og præsterede i særdeleshed flest afslutninger. Ofte på hurtige, kombinationssikre angreb, med god brug af hele banens bredde. Peter Rønning lagde op til flere gode scoringsmuligheder fra sin position på venstrekanten, men ind ville bolden altså ikke. I den anden ende af banen havde Sundby også deres muligheder, om end de var klart færre end KFUM’ernes. Og når det brændte på, var Kasper Sort en sikker sidste skanse mellem stængerne.

KFUM indledte kampen bedst. Men efter et godt kvarter var det som om gæsterne blev lukket mere ind i kampen. Og også Sundby kunne levere flydende angrebsspil og var bestemt ikke ufarlige; men KFUM-defensiven var yderst solid. Hjemmeholdet fik fat i initiativet igen, og det blev fastholdt efter pausen, hvor der hos hjemmepublikummet næredes en berettiget forventning om en scoring. Tommy Rønning havde den vel nok største chance, da han blev spillet helt fri af storebror Peter, men måtte se sin afslutning snitte en modstanderfod og smutte uden om målrammen.

Mod kampens slutning kom Sundby igen mere frem på banen. Og tilskuerne holdt næsten vejret af spænding i et par nervepirrende sekunder, da en Sundbyangriber dramatisk faldt omkuld i feltet under nærkamp med Christian Bendsen. For dommeren, der stod godt placeret, lod bestemt fløjten lyde.

Straffespark – åh nej?

Næh, der blev dømt frispark den anden vej og Sundbyspilleren fik gult kort for forsøg på at filme sig til straffespark!

Malte Larsen, der så ud til at løbe og kæmpe for mindst to, rundede af med et kanonskud lige forbi mål. Og så blev det ved 0-0 efter en, trods måltørken, ganske velspillet og underholdende kamp.

KFUM’erne kunne glæde sig over en fin holdindsats, men ærgre sig tilsvarende over, at overvægten i spil og ikke mindst chancer ikke gav sig udtryk i mere end det ene point. Hermed overvintrer KFUM på 10. pladsen blandt de 14 hold i Københavnsserien. En placering, som den spillemæssige indsats gennem efteråret taget under ét, giver forventninger om en forbedring af!

Fiduselgen gik suverænt til David Jacobsen. Og så var der blomster, jubilæumsnål og hyldestord fra Jan Pusser Genhøj til Tommy Rønning, der spillede sin kamp nr. 50 for KFUM’s førstehold.

Holdet markerer først sæsonafslutning til sommer, når turneringen er færdigspillet. Men i en midtvejsstatus overrakte trænerduoen Jesper Mathiesen og Kim Michelini en ekstrapris til Jacob Skaaning Jacobsen som efterårets spiller. En hædersbevisning, som den unge forsvarer har spillet og kæmpet sig til gennem en konstant høj standard gennem hele halvsæsonen.

 

KFUM’s holdopstilling: Kasper Sort, Jacob Skaaning Jacobsen, David Jacobsen, Casper Hansen, Nicolai Moustgaard, Daniel Søndergaard, Tobias Tulle Rossen, Peter Rønning, Malte Larsen, Tommy Rønning og Zuni Trosborg. Indskiftere: Christian Bendsen, Frederik Baarts, og Christoffer Olsen