Menu

U11 Drenge: En fest af en tur på Farum Park

image
Eva Lærke
19. maj 2015 kl. 23:59

undefined   undefined

Der gik ikke lang tid fra, at Jens fra FC Nordsjælland kontaktede os fra U11, til at vi sad i spillerbussen med kursen sat mod Farum Park. Vi var nemlig blevet inviteret til kamp mellem FC Nordsjælland og Esbjerg i Superligaen.

Da drengene så spillerbussen kunne de ikke tro deres egne øjne. Men begejstringen blev hurtigt til selvtillid - selvfølgelig skulle de ankomme med stil til stadium. 

Bussens chauffør Kenneth var godt underholdt af KFUM's U11 hold - som alle straks havde taget den røde strittende hat på hovedet.  

Klar til kamp var de! Udover hatte fik de bolde, bluser, autografer og meget mere til kampen. 

 

Ved stadion ventede der drengene en masse fodboldkonkurrencer - som de kunne have været underholdt forevigt med. Men ind på stadion skulle de. 

 

På stadion blev der viftet med kæmpe flag, sunget slagsange og spist en masse lækre, men usunde sager. Nogle af drengene kom sågar i tv ved hjemmeholdets reducering, berettede nogle af forældrene bagefter. 

Drengene var for en stund FCN fans, indtil kampen var slut og holdet havde tabt. Så blev medlemskabet af fanklubben lige revurderet igen - men for en stund var der ikke nogen tvivl. 

Drengene var trætte på vej hjem i bussen! Men en vildt god oplevelse på en næsten helt almindelig mandag. 

 

Eva Lærke