Menu

Selvforskyldt nederlag mod GVI

image
04. maj 2015 kl. 15:15

Vi kan kun takke os selv for, at lørdagens opgør mod GVI ikke blev til en sejr. Spillemæssigt var det en lige kamp, men chancemæssigt havde vi dem alle…. og alligevel tabte vi med 4-3. Næstmest ærgerligt på denne solbeskinnede lørdag var dog, at GVI havde lagt kampen på kunst, når der stod 2 veltrimmede græsbaner klar til brug - det er bare ikke godt nok !!! Vi spillede i modvind i 1. halvleg og kom under pres i kampens start. Det resulterede dog ikke i tilspillede chancer til GVI, så der skulle et par kiks til, for at GVI kom i front. Efter 20 minutter førte de 3-0, hvor 2 af målene burde være undgået.

Og så vendte kampen. Vi fik flere store chancer, som GVIs målmand på mirakuløs vis fik reddet. Så kun Stine på et langskud kunne bringe os tilbage i kampen. Bagud 3-1 ved pausen - og medvind i 2. halvleg - vi troede på sejr. Vi sad da også fuldstændigt på spillet i starten af 2. halvleg, men friløbere samt farlige indlæg blev ikke omsat til mål. Alligevel bragte Stine os helt ind i kampen igen med reducering til 2-3.

Nu regnede alle med - også vores store tilskuerskare - at vi mindst ville få uafgjort, men igen var en dødbold, læs her hjørnespark årsag til at GVI kunne bringe sig i front med 4-2. Stik imod chancer. 5 minutter før slutfløjt fik vi straffe, som Caroline sikkert hamrede i mål. Men det lykkedes ikke at få point med hjem - et dumt nederlag var en realitet i en kamp, hvor vi burde have scoret mindst 8 mål. Det positive er….- vi nu har bevist, at vi kan være med i KS, og at vi får chancerne i kampen, samt at vi har en god moral og kommer flot igen efter at være bagud med 3-0.

Dagens KFU Mortensen gik til vores 2-målsskytte Stine, som nu har scoret 4 mål, med 6 stemmer. Og glemte at skrive i sidste referat, at Juul blev kampens spiller.

Næste kamp er på lørdag på GRÆS hjemme mod Amager FF kl. 13 - håber alle vores supportere på ny dukker op og hepper…..for det er en dejlig støtte.