Leverede flot kamp mod AFF...

image
13. maj 2015 kl. 18:40

undefined

Kampen mod AFF var intens, spændingsfyldt, til tider velspillet og med 2 flotte mål, og da det var et til hvert hold, blev slutfacit 1-1. Et rimeligt resultat af lørdagens KS kamp.

Vi var under pres af et rigtigt godt organiseret AFF hold i kampens første 20 minutter, hvor vi også havde svært ved at få vores opspil til at fungere i modvinden. På en god redning af Annie, samt et godt kæmpende hold forsvarsmæssigt, holdt vi AFF fra at score. Men fra midt i halvlegen fik vi mere og mere greb om spillet, og vi kunne have bragt os i front efter en halv time, men Carolines skud blev ikke løftet over deres målmand. Og så skete det kort før pausen – på et hjørnespark kunne deres mest rutinerede spille heade bolden i nettet til pauseføring på 1-0. Men bagud havde vi prøvet at være før, og alle følte at vi kunne få point ud af kampen.

Fra 2. halvlegs start sad vi på kampen – pressede AFF og styrede spillet. Det var få gange de kom i nærheden af vores mål. Men det var et godt hold, vi mødte. Heldigvis fik vi valuta for vores gode spil og pres, og på et godt forarbejde af Myre, lagde hun bolden for fødderne af Caroline lige uden for straffesparksfeltet, og hun sagde tak ved at hamre bolden i nettet. Med en smule held kunne vi have fået alle 3 point, men 1-1 var et godt billede af kampen.

KFU Mortensen blev stemt hjem til Myre - tillykke. Næste kamp er onsdag den 20. maj på udebane mod KFB.

Tak påny for den store opbakning på lægterne – og Stine har lovet, at næste gang hele familien kommer til kamp, skal hun nok ......