Menu

Farvel til Per H. og Hulli

image Førsteholdet slutter på en pæn femteplads blandt de 14 hold i Københavnsserien.
Poul Damgaard
14. juni 2015 kl. 19:02
David Jacobsen kåret til Årets Spiller ved sæsonafslutningen i førsteholdstruppen

Ved den lejlighed skulle spillerne tage afsked med såvel træner Per Hansen som holdleder Henrik Hulli Mouritzen. De fortsætter deres virke hos konkurrenterne fra KB, og anfører David Jacobsen takkede på spillertruppens vegne for samarbejdet og fremhævede, at spillerne havde haft en rigtig god tid under Per Hansens ledelse og virkelig har rykket sig.

Per Hansen takkede også for et inspirerende samspil og sagde, at det havde været en stor fornøjelse at være i KFUM’s Boldklub, og at han også følte have været med til at dyrke kvaliteten og skabe udvikling og fremgang for spillerne.

 Per og Hulli uddelte også årets pokaler ved sæsonafslutningen. Den ærefulde titel som Årets Spiller gik til David Jacobsen. Det er naturligvis først og fremmest en kvittering for en stærk indsats på banen, men derudover har David også markeret sig som en støtte for klubben ved at indtræde i bestyrelsen og her stille sig i spidsen for arbejdet med seniorafdelingen.

David modtog også pokalen som topscorer. Fem scoringer lyder ikke umiddelbart af så meget, men derudover står David for seks målgivende assister, og det berettiger ham tilsammen til prædikatet som topscorer.

Midterforsvareren Mikkel Madsen blev hædret som Årets Fighter efter en solid og kampstærk indsats gennem hele sæsonen. Og Årets Runner-up blev en af de lovende unge talenter, Jakob Skaaning Jakobsen, som er rykket direkte op fra ungdomsafdelingen og overbevisende har tilspillet sig en stamplads på førsteholdet.