Menu

125 års Jubilæum

image
16. april 2024 kl. 18:39
Det bliver en fest d. 8 juni 2024

KFUMs Boldklub 125 års Jubilæum

Lørdag d. 8. juni 2024

 

Her fejrer vi KFUMs Boldklub 125 års jubilæum i Emdrupparken. Vi har i den anledning planlagt et festfyrværkeri af en dag med fodbold og underholdning i topklasse.

 

Vi afholder en kæmpe KFUM JUB-CUP for børn og unge i alle aldre. I skal ikke tænke på sammensætning af hold på forhånd, da alle deltagere vil blive inddelt i hold på dagen på tværs af aldersgrupper.

 

Efterfølgende disker vi op med en enestående kamp mellem et KFUM legende hold imod et hold bestående af tidligere superligaspillere!

 

Om aftenen er der planlagt et brag af en fest. Der vil blive serveret lækker 2 retters menu, samt underhold, fed musik og en surprise optræden!

 

Programmet for dag;

 

Dagen starter kl. 9:30 med velkomst, introduktion til dagen og info om stævnet.

Stævnet begynder kl. 10:00 og forventes at slutte ved 12:30 tiden.

 

Kl. 13:00 starter jubilæumskampen mellem

All Stars Superligaspillere vs. KFUM legender!

 

Kl. 18:00 starter festen, som vil foregå i et festtelt på bane 4.

 

Billetter kan købes fysisk i Cafe Parken og koster 300 kr. Det er først til mølle princippet, så skøn jer at få købt billetter inden de blive revet væk! Vi vil efter bedste evne placere gæsterne, så de sidder sammen med venner og holdkammerater. Der vil være mulighed for at købe billetter fra d. 15/4.

 

For deltagelse i stævnet beder vi den pågældende træner eller leder for børne- & ungdomsholdene at tilmelde sine spillere senest d. 6. juni - med navne på de deltagende.

 

 

Med venlig hilsen

KFUMs Boldklub

 

 

 

Luk