OPRYKNING 🏆💪⚽️

Tilbage i Københavner Serien.

I aftes skulle Damerne spille en afgørende kamp om oprykning mod Medicinernes Boldklub.

Kravet var en sejr for at kunne være sikre på en oprykning.

Vi får en forrygende start på kampen, efter kun 1 minut spillet, finder Mette Babiel Schmidt Petersen med en god stikning, Victoria Kold-Larsen som bringer os hurtigt foran.

Vi får dog hurtigt armene ned igen, da vi bliver fanget lidt på hælene, med en bold i bagrummet og bum 1-1.

Herefter skulle vi lige finde os selv og lave en taktisk ændring, vi fik lukket ned for deres bedste spiller, takket være en fantastisk præstation af kampens spiller Emma Segerlund Stripp Vi Dominerer resten af kampen og da vi lidt heldigt, med hjælp fra et selvmål kommer foran 2-1, som vi også går til pause med, skulle det vise sig at være starten på en flot 2 halvleg.

Vi scorer yderligere 4 gange i 2 halvleg på mål, af Emma, Malene, Sarah, og Tornøe og sætter punktum på en fremragende sæson, som ender med 21 point af 24 mulige og kun et enkelt nederlag mod Nørrebro i vores allerførste kamp.

Derefter har Pigerne ikke kigget sig tilbage og vundet resten af kampene.

På Tirsdag skal vi spille igen i pokalturneringen hvor vi med en sejr vil være at finde i DBU Pokalturneringen efter sommerferien.

Vi har fået tilgang af nye spillere, som er faldet helt fantastisk godt til, noget som truppen godt kan være stolte af, jeres evne til at tage imod de nye spillere har været outstanding.

Vi forventer yderligere tilgang af spillere, og vil derfor, efter sommerferien, tilmelde yderligere et hold, da det er vigtigt for træner teamet at der er tilbud om kamp til alle.

Træner teamet ser frem til en ny sæson, med masser af nye mål og udfordringer  ⚽️⚽️⚽️