Menu

Referat af bestyrelsesmøde

image
Peter Svendsen
22. august 2023 kl. 13:43

Referat af bestyrelsesmøde i KFUMs Boldklub.

Onsdag den 21. juni 2023 kl. 17.30 

Deltagere: Abdinasir Ismail, Peter Svendsen og Thomas Sørensen.

Afbud: Asbjørn Wulff Helge, Emil Lavard Munksgaard og Mette Marie Babiel Schmidt Petersen.       

Referent: Peter.

0. Præmisser for bestyrelsesmødet

Bestyrelsesmødet skal tage halvanden time. Bestyrelsen foretager en grundig behandling af de udvalgte punkter på dagsordenen, som tiden tillader. Ikke behandlede punkter tages op på senere bestyrelsesmøder eller behandles på anden vis.

1. KFUM Centralforeningen

Genopbygningen, efter branden, af Centralforeningens Sommerlejr i Jægerspris er stødt på nye problemer. Genopbygningen af tagkonstruktionen er blevet tungere end den oprindelige, grundet krav om mindre afstand mellem tagspærene, hvorfor Frederikssund Kommune har krævet dokumentation for, at Sommerlejrens fundament er stærkt nok til det øgede tryk. Der er nu en forventning om, at Lejren kan tages i anvendelse i sommeren 2024.

2. Aktivitetsudvalget

A. Børge Hansen Cup

Den årlige Cup til minde om Børge Hansen afholdes i år, lørdag den 26. august. Der er sendt invitationer ud til afdelingerne og aktivitetsudvalget vil følge op på tilmeldingerne. Børnefodbold og Ungdomsfodbold skal afvikle deres kampe på bane 4, mens kampene for Seniorfodbold og Gammelmandsfodbold foregår på bane 1 og bane 2.

B. Midler til fodboldrejser og til fodboldture

Der er en del penge i kassen fra Sponsor 500 ordningen, der støtter rejser og ture. Aktivitetsudvalget vil opfordre afdelingerne til at arrangere rejser og ture for KFUMs medlemmer.

3. Sager til opfølgning

Der bliver løbende fundet løsninger på de forskellige opgaver. Der er nedenstående udeståender.

4. Fejring af Boldklubbens 125-års jubilæum i 2024

Aktivitetsudvalget har suppleret sig til planlægningen af arrangementet. De foreløbige planer går på en intern fodboldformiddag for Børne- og Ungdomsfodbold. Herefter bliver der en officiel reception, efterfulgt af en opvisningskamp mellem et inviteret hold og tidlige og nuværende KFUM-legender. Dagen slutter med en intern fest for KFUMs voksne medlemmer. Aktivitetsudvalget fremlægger en tidsplan samt et budget på bestyrelsesmødet onsdag den 30. august 2023.

Næste møde: Onsdag den 30. august 2023

Sager til opfølgning

Sag 

Indledt

Afsluttes

Ansvarlig

Informationsskærme – Afskærmning

Februar 2020

August 2023

Thomas

Skab til VEO-kamera

November 2022

August 2023

Thomas

125-års jubilæum

Februar 2023

Juni 2024

Abdinasir

 

Luk