Menu

Vil du lave nyheder direkte til hjemmesiden?

image
Emil Lavard Munksgaard
08. september 2020 kl. 18:18

Sådan gør du (felter med stjerner er obligatoriske):

Først skal du skrive til KFUMs web master på kfum.webmaster@gmail.com. Herefter tildeles du muligheden for at kunne skrive nyheder til hjemmesiden. Herefter 

Vælg klub 
Klik på den klub i klublisten, du vil skrive en nyhed for (normalt vil der kun ligge én klub, KFUMs Boldklub, men du kan dog sagtens have rettigheder for flere klubber).

Opret nyhed
Nu skal du skrive din nyhed. Tryk på det runde +-symbol i bunden for at gå til oprettelse af en ny nyhed (eller tryk på blyanten ud for at redigere et allerede gemt udkast).

Overskrift
Giv nyheden en kort interessant overskrift. Tænk i at besøgende skal få lyst til at læse nyheden.

Underrubrik
Skriv nu et kort resumé i "Underrubrik", som igen indbyder til at læse hele nyheden.

Billede
Nu skal du indsætte et passende billede. Her er det med virkelig at gøre sig umage, for billedet er blikfang for din nyhed. Vælg fra dit bibliotek eller tag et billede direkte. Juster billedet så det tager sig bedst ud i den predefinerede ramme. Tryk på pil tilbage, når du har valgt et billede.

Billedetekst
Skriv en kort billede tekst - hvis du ønsker det. Krediter evt. den fotograf som har taget det. Eksempelvis: "Foto: Villy Vingback"

Tekst
Nu kommer vi til "tekst". Det er her du skal skrive din brødtekst. Vil du bruge fed, kursiv eller understreget, skal du trykke på knappen/knapperne inden du skriver teksten. Du fanger det hurtigt.

Forfatter
Forfatter har vi preudfyldt med dit navn, men du kan ændre, hvis du ønsker det.

Emneord 
Nu kommer vi til emneord. Det er en god idé at vælge emneord, fordi din nyhed så kan søges frem ud fra et givent emne. Tag evt. en snak med Klubbens CMS-ansvarlige, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge.

Placering 
Nu er du næsten færdig. Klubbens CMS-ansvarlige har bestemt hvilke mapper, du har rettighed til at udgive nyheder i. Derfor bør mapperne give mening for dig. Igen, hvis du er i tvivl, så snak med din CMS-ansvarlige.
NB! Hvis du ikke har noget i listen placering, så mangler du rettigheder, som din Klub-CMS ansvarlige skal give dig.

Udgiv eller Gem
Du kan nu vælge om du vil udgive nyheden eller gemme udkastet. Bemærk at hvis du udgiver, kan du ikke redigere i nyheden efterfølgende fra app. Der skal du i givet fald på Klub-CMS administrationen via web.
Bemærk at du i Fodbold app'en kun kan redigere i nyheder du har oprettet via app'en. 

Mange tak fordi du er frivillig klubjournalist.