Menu

Referat af bestyrelsesmøde

image
19. februar 2024 kl. 10:18

Referat af bestyrelsesmøde i KFUMs Boldklub.

Onsdag den 6. december 2023 kl. 17.30 

Deltagere: Asbjørn Wulff Helge, Emil Lavard Munksgaard, Peter Svendsen og Thomas Sørensen.

Afbud: Abdinasir Ismail       

Referent: Peter.

0. Præmisser for bestyrelsesmødet

Bestyrelsesmødet skal tage halvanden time. Bestyrelsen foretager en grundig behandling af de udvalgte punkter på dagsordenen, som tiden tillader. Ikke behandlede punkter tages op på senere bestyrelsesmøder eller behandles på anden vis.

1. Brugerbestyrelsen

Brugerbestyrelsesmidler. Tennisafdelingen har fået bevilget et nyt ur. Der er herefter 12.000 kr. tilbage af midlerne. Midlerne skal disponeres til stole til caféen. Midler kan ikke længere overføres fra år til år.

Betaling for leje af caféen. Kommunen vil eventuel have gebyr pr. arrangement ==> Lukket arrangement ==> Ikke rene KFUM-arrangementer.

2. Budget 2024 – Besparelser

Der er udsigt til et underskud for 2023, der er større end det budgetterede underskud. Underskuddet skyldes blandt andet, at KFUM har indgået en række tillægskontrakter med trænere og ledere, der er kommet ”i klemme” vedrørende skatteopkrævning, der stammer fra KFUM-udbetalinger. De budgetterede kontingentindtægter er ikke blevet realiseret. Det er nødvendigt med besparelser vedrørende budgettet for 2024. Der skal også øget fokus på sponsorarbejde. Arbejdet er organiseret under aktivitetsudvalget. Sponsorer kan eksponeres på KFUMs nye informationsskærme.

3. Træningstider vinter: 2023/2024 – 2024/2025

DBU har holdt møde med forvaltningen og fodboldledere på Rådhuset. DBU København vil følge op med møde med politikere. Peter vil bede administrationen spøge forvaltningen vedrørende tildelte banetider.

4. Sager til opfølgning. Se nedenstående

Er ordnet.

5. Administration

Vi prøver at få mere stabil netforbindelse til skærmene.

6. KFUM-dokumenter i Skyen

Dokumenter skal i skyen i DBUs system. Systemet kan afgrænses til udvalgte brugere. Vi skal have styr på, hvem der har adgang til hvilke mapper. Emil følger op på systemet. Emil eksperimenterer med det kommende bestyrelsesreferat (word-format).

7. Kontingent

Bestyrelsen har vedtaget, at gruppe 1 kontingentet nedsættes til 50 kr. til pr. måned. Nedsættelsen er et forsøg, der skal tiltrække flere børn mellem 3 og 5 år.

10. Målsætninger

Der er U15 medlemmer på vej ==> De træner => De skal meldes ind

Der er et lukket hold med unge på knap 30 år, der er på vej til januar

Vores lukkede, nuværende U19 er på vej ud.

Næste møde: Onsdag den 14. februar 2024

 

Luk