Menu

Ny førsteholdstræner

02. november 2023 kl. 10:13

KFUM ansætter Thomas Lindhardt – og tak til Jan Strøm

 

Fodboldleder, Asbjørn Helge udtaler:

Det er mig en glæde at kunne præsentere Thomas Lindhardt som ny træner for 1. herresenior. Thomas kommer med en masse erfaring og fodboldviden, som jeg er sikker på, vil være med til at udvikle holdet i en god retning. Derudover er hans tilgang til spiller- og holdpleje i tråd med de værdier som vi repræsenterer i KFUM - fællesskabet først. Det bliver spændende at følge med i holdets udvikling til foråret. Alt held og lykke til Thomas og holdet.

Der skal også lyse en kæmpe tak til den afgående træner, Jan Strøm, som tog tøjlerne i sommers, da tiden til at finde en ny træner var knap. Strøm har gjort et fantastisk stykke arbejde med at samle truppen efter en sommer med spillerafgang på centrale poster, og hvor en del af fundamentet skulle bygges op igen. Strøm er heldigvis ikke fortid som træner i seniorafdelingen, hvilket vi er mange der gælder os over.

 

Thomas Lindhardt udtaler:

Jeg hedder Thomas Lindhardt og er 53 år. Privat bor jeg sammen med Kirsten, som også er involveret i fodboldverdenen.

Jeg har spillet fodbold, siden jeg kunne gå. Mit fodboldliv startede i Gladsaxe Hero som 7-årig. Som juniorspiller (15 år) skiftede jeg til Brønshøj Boldklub, hvor jeg senere også startede min trænerkarriere. Som spiller nåede jeg 2 førsteholds kampe, før en korsbåndskade satte en stopper for min aktive fodboldkarriere. 

Jeg har været træner i 27 år i bl.a. GVi, B93, B1903 og Brønshøj Boldklub, hvor jeg lige nu træner et U17-hold i liga 2. Jeg har tidligere trænet Brønshøj Boldklubs KS-hold og B1903s 1 senior. Jeg har trænet alle årgange for 6-årige til senior. Min stil passer dog bedst til de lidt ældre årgange. Nu ser jeg frem til at træne KFUM’s 1. senior hold. Jeg håber, at vi sammen kan flytte os som hold og klub, og at vi får en sjov tid med gode kampe, seriøsitet, masser af point og ikke mindst en hyggelig stemning efter træning og kampe.

Luk