Menu

Ole Blom er død

image Ole Blom - Mindeord ved Vagn Christensen
Vagn Christensen
12. juli 2023 kl. 22:10

Ole Blom Christensen er død. – blev kun 69 år!

Født: 2.april 1954 – Død: 9. juli 2023

Det var en trist SMS, der tikkede ind på undertegnedes telefon i går fra en gammel fodbolddommer-kollega Rene Aagerup, med meddelelsen om at Ole var gået bort efter længere tids kræftsygdom.

Ole var siden drengeårene et trofast medlem af KFUMs Boldklub – helt naturligt – idet hans far, Christian Christensen også hele sit liv havde været KFUMer, først som en god fodboldspiller med blandt andet adskillige 1.holdskampe på sit CV, og sidenhen tennisspiller og Tennisklubbens første formand, siden klubben blev en selvstændig forening i 1975, direkte under KFUM Centralforeningen.

Ole selv huskes ikke selv som den store fodboldspiller – men gjorde derimod karriere som dommer udi samme idrætsgren. Nåede endda helt til tops som skattet og dygtig FIFA-linjedommer, med adskillige ”optrædener” på udenlandske arenaer, herunder en kamp på navnkundige Wembley Stadion i London. – Heldigvis dog ”ikke for fin” til også at hjælpe sin egen klub, når Gammelmandsholdene selv skulle skaffe dommer til sine hjemmekampe. Ole trådte gerne til når klubben kaldte på dommerhjælp! Altid frisk, loyal, ærlig og trofast mod sin – ja hele familien Christensen´s – hjerteklub!

Der går rygter om, at Ole var en habil og stabil målmand som ungdomsspiller, der blandt andet deltog på sin skoles skole-fodboldhold, og endda et år vandt Ekstrabladets Skoleturnering, sammen med sine klassekammerater – herunder blandt andre Torben Marcussen og Poul Erik Holm.

Vi er mange ældre KFUMere, der vil savne Ole – vore tanker går i denne tid til hans efterladte familie, der på Oles facebook-side meddeler at Ole bisættes fra Sct.Lucas Kirke på Frederiksberg på fredag den 14. juli kl. 11 med efterfølgende sammenkomst.

Ære være Ole Blom Christensens minde!

På vi ældres vegne, Vagn Christensen

Luk