Menu

Ukoncentreret start – men som helhed en rigtig god kamp skabte grobund for 3 sejr over Føryoar

image
17. april 2016 kl. 11:01

Vi må lære af starten mod Føroyar, for vi var ikke parate, hvilket resulterede i  at vi kom bagud på et langskud efter bare 3 minutter. Og så skal det siges – så havde de ikke mere i den kamp. Men man skal score for at vinde fodboldkampe, og selvom vi tilspillede os flere kæmpechancer i første halvleg, skulle vi helt hen i dommerens overtid førudligningen kom. Myres hårde hjørnespark headede Tina knaldhårdt i nettet – og det var vigtigt. Så kampen blev ikke som efterårets nedtur mod samme modstander, hvor de med bare et forsøg vandt 1-0.

I 2. halvleg sad vi fuldstændigt på dem –disciplin, hurtig omgang med bolden og udfordringer gjorde, at vi hurtigt kom i front på et igen flot langskud af Floffy. Nu havde vi rigtig mange muligheder for at øge føringen, hvilket heldigvis skete efter et indlæg fra Ida, der havnede for fødderne af Myre, som sikkert scorede til 3-1. Mod slutningen scorede Karen – skyldte vist også et – til slutresultat 4-1. En meget fortjent sejr – og det kan nævnes, at Annie i målet ikke rørte bolden i 2. halvleg, så ifølge flere tilskuere burde vi have vundet større. Men vi siger tak for den store støtte og glæder os til at se jer til næste kamp, som er på udebane søndag på kunst i Fælledparken kl. 11.45 mod ØIF.

Kampens stemmer blev delt bredt ud, hvilket også vidner om en god holdindsats. Der var stemmelighed mellem Amalie og Krølli, og fidusen gik til Krølli.