Menu

Første kamp på græs gav ny sejr

image
10. april 2016 kl. 19:14
KFUM høstede med 2-0 sejr over Christiania SC selvtillid før lokalderbyet mod Union

KFUM høstede tre vigtige point i kampen for at holde afstand til bundplaceringerne, da Christianiaklubben CSC blev besejret 2-0. Det så ellers ikke alt for godt ud fra start, hvor CSC satte sig på initiativet.

”Men da vi først fandt ud af baneforholdene, fik vi rimelig styr på kampen. Hele holdet ydede en fin præstation. Det er som om, holdet er rykket ekstra meget sammen i takt med alle de skader, vi må trækkes med”, siger cheftræner Jesper Mathiesen.

Med de udfordrende baneforhold hentyder han til det meget knoldende underlag, som spillerne måtte døje med på Kløvermarken i årets første kamp på græs. Det var ikke befordrende for poleret fodboldspil og var vel en af årsagerne til, at kampen ikke blev den store fodboldmæssige oplevelse. Men KFUM’erne havde i hvert fald viljen, og med to scoringer efter pausen blev sejren hevet i land.

 

I den målløse første halvleg var KFUM også nærmest scoring. Det brændte på ved Christianiamålet et par gange, men Tommy Rønnings forsøg på stolpen var det nærmeste, gæsteholdet kom en scoring.

 

Det blev det rettet op på knap midtvejs i de sidste 45 spilminutter.  Ved et frispark ude i siden gav Thomas Jari bolden kurs mod nærmeste målstolpe, hvor Christian Deleanu kom stormende og resolut headede 1-0 føringen i hus.

2-0 blev det en halv snes minutter før tid. Zuni Trosborg modtog en såkaldt lang bold, som han headede forbi sin direkte modstander for så efter en elegant vending flot at placere bolden i det fjerneste målhjørne.

 

I den anden ende af banen holdt KFUM-forsvaret solidt og målrettet stand, når CSC’erne ind imellem ville på besøg. Ikke mindst midterforsvareren Mikkel Madsen var stærkt spillende og indkasserede da også fiduselgen.

Hans makker i midterforsvaret, Nader Salim, måtte kort efter pausen udgå med en skade, og det gav debut til et lovende talent, 20-årige Anders Hornbæk, der har været på kontrakt i AB og også været udlejet til HIK, men nu har valgt at trappe fodboldaktiviteterne et par trin ned og udfolde sig i KFUM.

 

Med lørdagens triumf har KFUM vundet to kampe i træk, og det giver nok en portion selvtillid op til den kommende lørdags lokalderby i form af Unions besøg i Emdrupparken.

 

KFUM’s holdopstilling: Kasper Sort, Malte Larsen, Mikkel Madsen, Nader Salim, Daniel Søndergaard, Asbjørn Helge, Christian Deleanu, Thomas Jari, Thomas Sort, Tommy Rønning og Zuni Trosborg. Indskiftere: Kasper Urwald, Anders Hornbæk og Christoffer Olsen.