Det holdt hårdt men KFUM fik point

image Nader Salim fører bolden frem fra sin position i venstre forsvarsside.
Poul Damgaard
22. september 2015 kl. 01:23
KFUM’erne kunne være godt tilfredse med 1-1 mod Skovshoved, som havde to forsøg på træværket.

Billede 1: Lauge Koch Larsen, her med viljefast målspark, gjorde det overbevisende i KFUM-målet. Billede 2:Dagens debutant, 21-årige Zuni Trosborg. Billede 3:En presset Daniel Søndergaard kommer for skade at heade mod eget mål, hvor Lauge Koch klarede paragrafferne. Billede 4:Nader Salim fører bolden frem fra sin position i venstre forsvarsside.

Set af Poul Damgaard

KFUM kom godt i gang i udekampen mod Skovshoved. Efter et par minutter serverede Malte Larsen en flot frispilning til Peter Rønning, som dog brændte det store tilbud. Men kort efter fik udeholdet bonus for den offensive indledning, da endnu et flydende angreb endte med, at Tobias Tulle Rossen fra baglinjen spillede bolden skråt tilbage til Malte Larsen, som hamrede læderet i netmaskerne og derved ikke bare bragte KFUM foran i kampen, men også sig selv i front på holdets topscorerliste.

Da var der spillet ti minutter af kampen, og KFUM’erne leverede en solid og ganske inspirerende indsats frem til pausen, selv om hjemmeholdet efter gæsternes dominans fra start efterhånden kom bedre med i kampen, som dog ikke bød på flere rigtigt nærgående scoringstilbud til nogen af holdene i de første 45 minutter.

Umiddelbart fortsatte den relative jævnbyrdighed efter pausen. Men som minutterne gik, overtog Skovshoved stadig mere af initiativet og pressede KFUM’erne tilbage på banen. Peter Rønning og Emil Falk Knudsen kom til afslutninger for KFUM, men der var mere fare på færde i den anden ende af banen. Det brændte på flere gange, men i første omgang var et stolpeskud det nærmeste, Skovshoved kom en udligning. KFUM’erne havde spredte contrangreb og afslutninger af Tobias tulle Rossen og Malte Larsen, inden det gik galt fem minutter før den ordinære spilletids udløb, da Lauge Koch Larsen efter flere flotte redninger måtte sig passeret af et skud fra nært hold.

Lauge vogtede målet efter afbud fra Kasper Sort, der blev skadet i den foregående kamp mod NB Bornholm, og den vikarierende keeper fik også lejlighed til at vise sine lynsnare reaktioner, da holdkammeraten Daniel Søndergaard kom for skade at heade mod eget mål, men kunne se Lauge suverænt vippe bolden over overliggeren.

I en hektisk afslutning pressede hjemmeholdet heftigt på for at komme foran, og ved et hjørnespark blev det til et forsøg på overliggeren og endnu en reaktionsbetinget pragtredning af Lauge på riposten.

Og så sluttede kampen altså 1-1, hvilket KFUM efter en godkendt første halvleg og en mindre god indsats efter pausen kunne være godt tilfredse med.

Lauge Koch Larsen indkasserede fiduselgen for sin overbevisende indsats mellem stængerne. Og så kunne KFUM byde på endnu en debutant, da 21-årige Zuni Trosborg kom på banen efter pausen og spillede hele anden halvleg.

Zuni har spillet i AGF i børne- og ungdomsårene, indtil han som meget ungt talent blev hentet til selve FC Midtjyllands bedste U19-mandskab. I mellemtiden er det blevet til en spillepause på fem år, men nu er Zuni tilbage på grønsværen og fik altså sin debut i KFUM’s rød-orange udebanetrøje.

KFUM’s holdopstilling: Lauge Koch Larsen, Jacob Skaaning Jacobsen, Casper Hansen, Mikkel Hansen, Nader Salim, David Jacobsen, Tobias Tulle Rossen, Christian Bendsen. Malte Larsen, Peter Rønning, og Tommy Rønning. Indskiftere: Daniel Søndergaard, Zuni Trosborg og Emil Falk Knudsen.