KFUM sikrede uafgjort i overtiden

image
Poul Damgaard
25. oktober 2015 kl. 18:35
Tilfredshed med 1-1 i Rønne mod et hjemmehold, som var bedst til at skabe chancer

Med et mål i dommerens tillægstid sikrede KFUM sig uafgjort mod Rønne og kunne dermed drage hjem fra Bornholm med det ene point. Og det er cheftræner Jesper Mathiesen godt tilfreds med.

- Vi spiller egentlig en god kamp. Specielt var indsatsen i anden halvleg god. Men vi må erkende, at de skabte de fleste chancer, så uafgjort var helt fint, siger Jesper.

Bornholmerne begyndte kampen bedst. Der gik dog det meste af en halv time, inden det udmøntede sig i en scoring. Jacob Skaaning var uheldig med en hovedstødsclearing, og så slog Rønne til.

Kort efter fik hjemmeholdet et gult kort og dermed en ti minutters udvisning, og det var som om overtalssituationen bragte KFUM’erne mere offensivt ind i kampen. De gode takter fortsatte efter pausen, selv om bornholmerne i en seværdig anden halvleg stadig forekom lidt bedre til at skabe chancer. Men takket være en solid defensiv og ikke mindst et par klasseredninger af Kasper Sort holdt KFUM stand.

Det tegnede til en smal hjemmesejr, men kort ind i tillægstiden slog Tommy Rønning til. Han var startet på bænken, men kom ind og viste sin alsidighed ved at spille flere forskellige pladser. Tidligere i kampen havde han brændt en kæmpe chance, skabt på godt forarbejde af en flot arbejdende Zuni Trosborg i front. Men denne gang, hvor Thomas Sort stod for den målgivende aflevering, svigtede Tommy ikke, men bankede udligningen hjem til stor jubel blandt KFUM’erne.

Ydermere havde udeholdet faktisk en stor mulighed for at snuppe alle tre point, da Malte Larsen kort før afslutningsfløjtet fik serveret bolden lige foran mål, men troede, han var i off side position og tilsyneladende derfor ikke fik afsluttet optimalt.

Alt i alt et hold tilfredse KFUM’ere efter slutresultat 1-1. Og Fiduselgen som bedste KFUM’er suverænt til dagens målscorer og altmulig mand, Tommy Rønning.

KFUM’s holdopstilling: Kasper Sort, Frederik Teissøe, Jacob Skaaning Jacobsen, David Jacobsen, Nicolai Moustgaard, Christian Bendsen, Daniel Søndergaard, Peter Rønning, Frederik Baarts, Malte Larsen og Zuni Trosborg. Indskiftere Tommy Rønning, Thomas Sort og Christoffer Olsen