Menu

Jesper Bjørn er død

image Bjørnebanden: Jesper mellem sine brødre Søren til venstre og Michael til højre
Torben Makker Marcussen og Ole Skogemann
02. marts 2022 kl. 13:38
Farvel til en rigtig god ven og KFUMer

Farvel til en rigtig god ven og KFUMer

I går tirsdag den 1. marts – på hans 69 års fødselsdag - fik vi meddelelse om at Jesper Bjørn var død. Jesper  blev fundet død i sit hjem, og dødsfaldet kan muligvis være coronarelateret.

Jesper har været medlem af KFUM lige fra sin tidlige ungdom – selvom han egentlig boede tættere på GVI – og hans plads på holdet var venstre back. Vores minder om Jesper var en altid engageret KFUMer – ud over det sportslige med stor fokus på det sociale og festlige og med sine meninger, som han holdt fast i på sin helt egen  ”Jesper Bjørn facon”. Han var også et stort aktiv som ungdomstræner og ikke mindst som leder på Jægersprislejren – hvor flere af de deltagende under et af vores natløb fandt Jesper hængende i et træ – ”for det skal da ikke bare være en dukke”, som han sagde!

Som senior spillede Jesper 28 kampe på vores 1. hold – færre end hans storebror Søren, men flere end lillebror Michael – så også her var han i midten.

Jesper var også en trofast tilskuer til vores 1. holdskampe – hvor han, som alle andre, kom med ris og ros omkring spillet.

Vi har mistet en rigtig god ven – æret være dit minde !

Ole Skogemann og Torben Makker Marcussen

Luk