Menu

Carsten Rust vender hjem som cheftræner

image
Asbjørn W. Helge
24. juni 2022 kl. 16:53

Carsten Rust vender hjem som cheftræner

KFUM har indgået aftale med Carsten Rust og med assistenttræner, Ken Jeppesen

Asbjørn Helge

Det er med stor glæde, at jeg på klubbens vegne kan præsentere Carsten Rust som ny cheftræner i KFUMs Boldklub. Rust kommer hertil efter et par succesfulde år i Bagsværd Boldklub, hvor han har været med til at flytte klubbens niveau og rykke en række op.
Vi valgte Carsten i et felt af stærke kandidater, fordi han besidder mange af de kvaliteter, som vi var på udkig efter. Førsteholdet på herresiden skal genfinde sig selv efter, at holdet har sagt farvel til 5 spillere fra startopstillingen, og den opgave kræver en stærk og samlende karakter, der er god til mandskabspleje, og som kan se tingene fra nye vinkler. Alt sammen evner som vi er overbevist om, at Carsten ligger inde med. 
Carsten har også den fordel, at han kender klubben, og ved hvilke værdier vi værdsætter, og hvilken mentalitet vi har. Derudover tager han sin assistenttræner, Ken Jeppesen, med fra Bagsværd Boldklub, som vi tror vil kunne styrke, det allerede glimrende trænerteam omkring holdet. 
Jeg ser meget frem til at indgå i samarbejde med Carsten og Ken, og jeg er sikker på, at de kan bidrage positivt til vores dejlige klub!

FORZA KFUM
/Fodboldlederen

 

Carsten Rust 

Jeg var utrolig glad og stolt over at få muligheden for at vende ‘hjem’ til KFUM som træner for 1.senior. Så selvom jeg havde det strålende i Bagsværd Boldklub, så var dette bare for spændende til at sige nej til. Så efter en vemodig afsked derude ser jeg nu frem til denne dejlige og store udfordring i min barndomsklub.
Jeg ser frem til at møde spillere og staben omkring holdet, men også at få hilst på alle ‘de gamle’, som heldigvis stadig trofast kommer og støtter holdet og klubben.
Jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk oplevelse. Jeg vil gøre alt for, at KFUM fortsætter med at have succes og bevare den positive energi, som er en væsentlig faktor i klubben.
Jeg glæder mig enormt til at starte op efter sommerferien sammen med Ken Jeppesen som bliver en del af trænerteamet.

FORZA KFUM🤍💙