Menu

Ole Sorte Hansen er død

image Ole Sorte Hansen er død. Ses bagest med tophue
Mindeord ved Vagn Christensen
21. juli 2022 kl. 18:55

Ole ”sorte” Hansen er død. 

Et af klubbens ældste aktive medlemmer – Ole K. Hansen, alias ”SORTE”, født den 11. november 1938 – afgik ved døden den 19. juli i år, 83 år gammel, efter kort tids sygdom med cancer i blandt andet bugspytkirtlen.

Ole deltog som aktiv om tirsdagen – sammen med alle os andre gamle – helt frem til sidst på foråret i år, så det kommer lidt af et chok for os, at han allerede nu ikke er mere.

Ole var til det sidste trofast og loyal mod sin gamle klub – som medlem siden drengeårene – og fulgte med i hvordan det gik med blandt andet 1. holdet lige til det sidste.

Ole var ikke det fødte talent udi fodboldspillet, men gjorde altid hvad han kunne. Opnåede ingen 1. holds kampe, men stabil og trofast som holdspiller på diverse sekunda hold, og gammelmandshold, da den tid kom. Altid klar til at tage en tørn, når klubben kaldte – også udenfor banen. Således blandt andet som kontrollør ved 1.holdskampene op gennem ´70erne og ´80erne – og som deltager i diverse ture til nær og fjern. Således husker undertegnede især turen til Rüsselsheim i Tyskland i midten af 1970erne som et særligt minde – og de mange Præstø- og Fynsture de seneste år!

Jo, man kunne regne med ”SORTE”! – og nu er han altså ikke mere! – Vi savner ham allerede!

Ære være Ole´s minde!

Bisættelsen foregår fra Bispebjerg Kirkegårds kapel mandag den 25. juli kl. 10

På ”vi gamles vegne”

Vagn Christensen

Luk