Menu

Paul Høybye død 79 år gammel

image
10. marts 2021 kl. 13:17

PAUL HØYBYE (Tirsdagsholdet), død 79 år gammel.
Født: 7/12 1941 – Død: 7/3 2021

Paul døde søndag den 7. marts 2021 efter længere tids sygdom.

Det var med stor sorg vi blev bekendt med, at vores alle sammen’s Paul – vores humørfyldte og altid positive og glade HARMONIKA-SPILLER – var sovet ind. Samlet til almindelig tirsdags-formiddags-træning fik vi beskeden af ”Sorte” Ole Hansen, der var blevet kontaktet af Pauls kone, Birthe.

Paul var medlem af klubben i rigtigt mange år – mig bekendt lige fra Drengeårene – et trofast, loyalt medlem, alle kunne lide. Som seniorspiller gjorde Paul sig mest bemærket som en habil back eller fløj half på diverse sekundahold og det aktive boldspil fortsatte han op gennem ”gammel-mandsrækkerne”, lige fra Oldboys til Super Veteran og Masterholdet. 2 førsteholdskampe blev det til ifølge kampstatistikken.

Også badmintonfolket nød godt af Pauls nærvær, såvel på banen som ved de forskellige fødselsdags- og klubarrangementer. Paul var med fra start, efter Schmidt’er havde fået arrangeret ”gammelmands-badminton” fredag formiddage.

Og noget helt specielt var Paul klubmester i – nemlig sit harmonikaspil. Mange er de fester i klubregi, hvor Paul glædede os andre med sit virtuose spil som akkompagnement til sangene. En humørfyldt, behagelig og rar fyr har nu spillet for sidste gang!

Vi er mange der vil savne ham – og vore tanker går i disse dage til hans trofaste hustru og resten af familien.

Paul bliver bisat fra Haraldskirken i Høje Gladsaxe, fredag den 12.marts kl.11.

Ære være Paul Høybyes minde.

/Vagn Christensen