Menu

KFUM forlænger med Jonas Hjortshøj

image
Peter Svendsen
16. april 2021 kl. 08:33

KFUM forlænger med Jonas Hjortshøj

Både Jonas og KFUM er rigtig glade for samarbejdet og vi har indgået aftale om at forlænge Jonas’ kontrakt indtil udgangen af november 2022.

Jonas Hjortshøj udtaler:

“Jeg er glad for at forlænge min kontrakt som træner for 1.senior i klubben. Jeg synes vi er nået langt i min tid i klubben med først en fantastisk oprykning til DS og siden da har vi stort set fra dag 1 været konkurrencedygtige i alle kampe.

Vi har et godt træningsmiljø, hvor der er plads til smil og sjov, men også de mere taktiske træninger hvor vi arbejder mere koncentreret. Der er mange ting som jeg gerne vil bygge videre på samtidig med at jeg synes samarbejde med teamet omkring holdet er fantastisk samt med spillerne. Derfor har valget egentligt været nemt og jeg glæder mig til de kommende år i klubben, hvor vi sammen vil forsøge at hæve overliggeren endnu mere på og udenfor banen. “

 KFUMs fodboldledelse, Asbjørn Wulff Helge og Malte Vangsted Larsen:

“ Vi er glade for, at kontraktforlængelsen med Jonas er faldet på plads. Jonas er en dygtig og kompetent træner, som forstår at levere resultater og samtidigt have for øje, hvilke værdier der er centrale i vores klub. Som en del af den nye kontrakt vil Jonas indgå mere i rekrutteringen af nye trænere til klubben. En proces hvor Jonas får mulighed for at bruge sit netværk og bidrage til, at vi får nogle kompetente personer til at træne fodboldspillerne i KFUM. Vi håber, at forlængelsen vil komme klubben til gode og ser frem til det fremtidige samarbejde med Jonas.”