Menu

Poul Damgaards hædring og sølvnål

image
31. marts 2016 kl. 12:07

Bestyrelsen takkede Poul Damgaard til den årlige generalforsamling med følgende:

 

Tildeling af KFUMs æresnål i sølv – Sølvnålen

 Bestyrelsen har besluttet at tildele Boldklubbens æresnål i sølv, det vi normalt bare kalder Sølvnålen, til en KFUM’er, der har ydet en stor og årelang indsats for KFUM.

Det må i høj grad være på tide, at vi nu, mere officielt, takker Poul Damgaard for Pouls mangeårige indsats som KFUMs formand.

Poul blev formand i 1999 og Pouls formandsperiode varede til år 2011. Poul har altså været KFUMs formand i 12 år.

Når man genlæser Poul generalforsamlingsberetninger, kan man se, at Poul har vægtet det sociale liv i klubben højt, side om side med prioriteringen af de sportslige resultater i såvel Ungdomsfodbold som i Seniorfodbold. KFUMs værdier blev blandt andet understøttet af ”de 10 bud for Boldklubben”, som blev udarbejdet i Pouls formandsperiode.

Poul har gennem en lang årrække pressedækket Boldklubbens flagskib, førstesenior. Det er blevet til en meget lang række af kampreferater. Både i lokalavisen og på KFUMs hjemmeside. Poul dækker heldigvis stadig førsteholdets kampe. Spillerne, samt trænere og ledere omkring holdet, er selvsagt glade for dækningen, men det er ikke kun dem der bruger referaterne; referaterne bliver læst af mange nuværende og tidligere KFUMere. Når man aflæser antal læsninger, det man også kalder hits, på vores hjemmeside, så ligger førsteholdsreferaterne højt placeret. Bestyrelsen håber, at Poul fortsætter arbejdet med referaterne mange år endnu.

Et af de mest synlige resultater, fra Poul formandstid, er etableringen af kunstbanen på den tidligere grusbane. Den daværende bestyrelse havde nedsat et lobbyudvalg, der i år 2010 havde held og dygtighed til at få etableringen sat på kommunens budget for år 2011. Kunstbanen har løftet KFUMs sportslige muligheder meget betydeligt.  

Som bekendt har KFUM et stærkt ønske om endnu en kunstbane. Den kommende kunstbane skal være til 11-Mandsfodbol. Poul har gennem politiske kontakter givet dette ønske et godt puf i den rigtige retning.

Bestyrelsen håber, at Poul vil fortsætte sine aktiviteter for KFUM.

 

Tillykke med Sølvnålen.