Menu

KFUMs Træner & Ledermiddag blev afholdt lørdag 23. januar

image
26. januar 2016 kl. 09:50

Lørdag 23. januar afholdt KFUM den årlige Træner og Ledermiddag i Cafe Parken. 35 frivillige trænere og holdleder mødte op i Cafe Parken kl 17.30, hvor der inden middagen blev holdt et indlæg ved KFUMs nye store sponsor: Sparekassen Kronjylland,

diskuteret Den Røde Tråd ved David, DBUs årlige Bødeforlæg på 25.000 kr. ved Stine, som vi meget gerne vil have skal stoppe nu, samt fortalt om Lions Cup og diverse ting til bestyrelsen ved Mette.

 

Snakken gik om mere disciplin på Kunsten, Års-hjul for KFUM, Klubmiljø, manglende spidser til pumpen i skabet samt bedre brug af Kunstbanen i weekenden.

 

Kl 19 blev der serveret skøn mad og de ny-introducerede drinks taloner (2 stk) blev brugt. Senere på aftenen blev der uddelt de årlige pokaler til diverse trænere og holdledere og sidst afholdt en takketale til Miki og Bengt for deres indsats i KFUM med årgang 96.

 

Det var en rigtig hyggelig aften og næste år vil vi gerne have at alle kommer og deltager. Derfor satser vi på, at afholde træer/leder middag en fredag i stedet for en lørdag.

 

Tak for en skøn aften og tak til Nykker og Co. for at lave dejlig mad og være med til at gøre det så hyggeligt.

 

Bestyrelsen i KFUM

 

 Fotos fra festen her: