Menu

Succesrigt Alliance Jubilæumsstævne

image
Vagn Christensen
08. juli 2015 kl. 11:33

Brønshøj Boldklub var lørdag vært for et succesrigt Alliancen jubilæumstævne, hvor de fem medlemsklubber, Brønshøj, HIK, KFUM, Næstved og Vanløse, mødte op med hver deres U12 hold på stadionbanen i Tingbjerg.

Stævnet blev holdt i forbindelse med Fodbold Alliancen 75 års fødselsdag og derfor var det da også formand Normann Hansson (fra Næstved), der bød velkommen til de 5 hold og kort fortalte lidt om Alliancens historie midt på banen inden de første de første kampe blev fløjtet igang.

Der var kridtet op til to 8-mandsbaner, så der kunne spilles to kampe på samme tid. Alle hold mødte alle og alle, så der var fire kampe til hvert hold, der blev speaket over højtalerne med musik mellem kampene. Der var masser af glæde, mål, fight og fodbold i en fantastisk og positiv atmosfære.

Alle hold nåede 2 kampe inden, der blev spist frokost i klubhuset, hvorefter der blev taget hul på de sidste halvdel af turneringen før der blev uddelt medaljer til alle hold.

Et fantastisk arrangement på Tingbjerg Idrætspark, hvor glæden var stor hos alle deltagende hold over forholdene med fast omklædningsrum, stadionbanen, samt organiseringen af turneringen med kampprogram, stadionspeaker og billeder fra stævnet på storskærmen. 

 Jubilæumsstævnet blev også mødet mellem generationerne, da der var besøg af en del gamle spillere fra de fem medlemsklubber, der alle havde spillet på Alliancens hold i storhedstiden i 50'erne, hvor sammenslutningen spillede kampe mod store udenlandske klub og landshold. Henning Steen, Erik "Morfar" Nielsen og Per Friis fra Brønshøj, Finn Laudrup og Flemming Bølling fra Vanløse, Anders Hey, HIK, Frank Sparholt, Erik Jørgensen og Henning Hvidemose fra KFUM, samt Søren Wolstrup fra Næstved, der alle spiste med ved frokosten mellem de to kampe.

På foto’et ses de gamle spillere, sammen med ALLIANCENs FU-medlemmer: Vagn Christensen (KFUM) – Keld Ventrup (Vanløse) – Finn Ryberg (Brønshøj) – Normann Hansson (Næstved, formand) og yderst t.h. Anders Hey.

VC