Menu

KFUM faldt sammen mod HB

image
21. april 2015 kl. 10:47
Gæsterne var effektive i afslutningerne og vandt 5-2 på kunstgræsbanen ved Mjølnerparken.

Set af Poul Damgård

KFUMs holdopstilling:

Kasper Sort, Mikkel Hansen, Jakob Skaaning Jakobsen, Mikkel Madsen, Nicolai Moustgaard, David Jacobsen, Asbjørn Helge, Malte Larsen, Peter Rønning, Christian Deleanu og Brian Jensen. Indskiftere: Thomas Jari, Thomas Sort og Frederik Teissøe.

Ovenpå den flotte sæsonpremiere med uafgjort ude mod oprykningskandidaterne fra Skovshoved skulle KFUM forsøge at følge succes op mod midterholdet HB. Det gik ikke så godt. Gæsterne viste en høj grad af træfsikkerhed i afslutningerne, så med fire flotte fuldtræffere fra halvdistancen og et enkelt straffesparksmål kunne de trække sig tilbage fra kunstgræsbanen ved Mjølnerparken, som undtagelsesvist fungerede som KFUMs hjemmebane for at give græsbanerne i Emdrupparken fred påsken over, med en sikker sejr på 5-2.

Der var effektiviteten til forskel, for KFUM var i øvrigt spillemæssigt  godt med i det meste af kampen, om end modløsheden satte ind i det sidste kvarters tid, hvor KFUMerne dalrede opgivende rundt på kunstgræsset, mens udeholdet kunne trille rundt med bolden og køre sejren hjem. Faktisk indledte KFUM kampen bedst. David Jacobsen og Peter Rønning havde pæne scoringschancer, mens HB var længere tid om at komme frem på banen. Det kom de så til gengæld effektivt efter godt en halv time, hvor den første fuldtræffer blev hamret ind i den fjerneste øverste trekant, uden chance for at Kasper Sort i KFUM-buret.

HB lukkede dog selv KFUM ind i kampen igen fire minutter senere, da en forsvarer mistede bolden oppe ved midtercirklen til Peter Rønning, som målbevidst sprintede direkte mod HB-målet og vippede bolden i nettet til udligning og sin egen første scoring for KFUM. Allerede fem minutter senere sikrede HB sig dog en halvlegsføring på 2-1.  Men den blev udlignet fire minutter efter pausen, hvor David Jacobsen sendte en frisparksbold centimeterpræcist ind til hovedet af Asbjørn Helge, som sikkert headede sit hold på 2-2.

HB blev i anden halvleg ramt af to gule kort og dermed to udvisninger af 10 minutter. Men selv om KFUM således var en mand i overtal i tyve minutter, formåede hjemmeholdet ikke at omsætte det til hverken egentlig dominans endsige en føring. Tværtimod blev det 3-2 til HB, da dommeren kom i vejen for en sparke-væk bold i KFUM-feltet, så bolden havnede for fødderne af en HB-angriber, der resolut sendte den i en smuk bue over Kasper Sort. Brian Jensen missede en stor hovedstødsmulighed, og i stedet for en ny udligning blev det 4-2 på straffespark, som dommeren dømte mod Nicolai Moustgaard.

David Jacobsen og Malte Larsen havde behjertede afslutninger for KFUM, men det blev igen udeholdet, som supplerede sine scoringer efter hhv. 11 og 32 minutter i anden halvleg med den afsluttende fuldtræffer fem minutter før tid til slutresultatet 5-2.

Noget af en nedtur for KFUMerne, som leverede en ok indsats før pausen, men faldt sammen mod slutningen af kampen.

Fiduselgen gik til Peter Rønning i konkurrence med Asbjørn Helge.