Menu

1. Herresenior skyder sæsonen i gang med en sejr!

image
26. marts 2017 kl. 21:09

1. Herresenior lagde ud med en flot sejr på 1-0, på udebane mod FB på Frederiksberg stadion. 50 kamps jubilaren, Jakob Skaaning scorede det afgørende mål 5 min før tid, på en stor forsvars fejl af en FB forsvarer.

Kampen var en meget jævnbyrdig forestilling, som længe lignede en 0-0 kamp. Det var få store muligheder de to hold spillede sig frem til og også i forhold til chance statistikken, var det meget lige.

Vi fangede cheftræner Jesper Mathiesen til en kommentar efter kampen; dejligt at starte med en sejr. Gutterne arbejdede stenhårdt og fuldførte gameplanen til punkt og prikke. Defensivt så vi solide og afklaret ud gennem hele kampen, offensivt vil vi stadig gerne skabe mere ,det kræver skarphed i afgørende situationer og der skal vi stadig forsøge at forbedre os. Vi er tilgengæld godt tilfredse med at vi på en svær udebane kan være spilstyrende, specielt i store perioder af 2.halvleg fik vi sat vores spil godt sammen.

Holdet møder i næste kamp lokal rivalerne fra genforeningspladsen,Bk Union. Kampen bliver spillet på den helt nyanlagte kunststofbane på genforeningspladsen med kampstart kl 13.00