Sen 1 vandt 2-1 over KB og slog samtidig deres tidligere trænere!

1-0 Ukendt

1-1 Zuni Trosborg

1-2 Mikkel Madsen

Lørdag eftermiddag tog klubbens flagskib til Frederiksberg Idrætspark for at møde et andet af rækkens bundhold KB. KB der jo har et par gamle kendinge i deres trænerteam, i form af Henrik "hulli" Mouritsen og Per Hansen, de to gamle KFUMere havde revanche tilgode da de havde tabt det omvendte opgør i Emdrupparken.

Kampen startede meget lige,KFUM mest i boldbessiddelse ala Barcelona og KB som holdet der prøvede at straffe deres gæster på giftige kontrastød der havde ligeså meget fart som et vist Madrid hold. Hjemmeholdet fik også bragt sig foran på en sådan en, da et mislykket indkast i KFUM's venstreside,anført af Nicolaj Moustgaard,endte med en perfekt udført KB kontra. Dette må have givet kraftig migræne på trænerbænken. Heldigvis skulle der ikke gå lang tid før den stilling var udlignet, en KB stopper laver en gigantisk teknisk fejl og Zuni Trosborg kunne slippe alene igennem og sparke bolden fladt forbi KB målmanden ved den fjerneste målstolpe. Begge hold havde derefter lidt løse muligheder som dog ikke blev udnyttet og dermed var stillingen 1-1 ved pausen.

2. Halvleg startede KB bedst og de kom hurtigt frem til et par store chancer,hvor det begge gange var tæt på at gå galt for KFUM. Stille og roligt fik KFUM arbejdet og spillet sig ind i kampen igen og man blev mere kontrollerende. Midt i halvlegen får Mikkel Madsen etableret et rigtig godt pres på en KB spiller tæt på KB's straffesparksfelt,han erobre bolden for derefter at tage et par træk ind i banen. Samtidig ser han at målmanden står lidt for langt til sin højre side og derefter lægger Hr. Madsen bolden iskoldt over i det lange hjørne og KFUMerne kunne se nettet blafrer. 1-2 og nu kunne gutterne se sejren forude. Efter føringsmålet fik KB etableret et lille pres mod gæsternes mål men KFUM stod godt imod,KB var dog tæt på udligning efter en stor opspilsfejl af Malte Larsen men Kasper Sort klarede ærterne. Gæsterne var i defensiven og leverede en lille håndfuld kontraangreb som dog ikke for alvor blev farlige da man ikke fik spillet chancerne store nok. Til sidst var det ren overlevelse for KFUM men heldigvis fik de kørt sejren hjem og dermed tre vigtige point i den tætte række som københavnsserien i år er. Fidus elgen blev efter kampen uddelt til Zuni Trosborg for en fantastisk arbejdsindsats, et mål og for at være en evig kilde til uro for modstanderens forsvar.

Cheftræner Jesper Mathiesen udtalte efter kampen, først og fremmest var det dejligt at vinde igen og komme tilbage på sporet pointmæssigt. Jeg synes vi leverer en god kamp,vi var godt forberedt på KB samtidig med at vi lykkes ret godt ift vores eget spil.

Allerede Mandag er holdet i kamp igen da man skal på besøg hos serie 5 holdet, sporting skovsneglen i DBU pokalen.