Menu

Referat af bestyrelsesmøde i KFUMs Boldklub Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 19.00

image
Peter Svendsen
05. marts 2017 kl. 10:44

Referat af bestyrelsesmøde i KFUMs Boldklub.

Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 19.00

Deltagere: Jørgen Rønning, Mette Amtoft Frandsen, Peter Svendsen, Sigrid Fonsdal, Stig Bertelsen og Thomas Sørensen.
Afbud: Bo de Fries, David Bresemann, Magnus Pihl, Per Kjeldsholm og Stine Trampe Broch
Referent: Peter. 

1. Lions Cup 2017
Mette Orienterer. Der er seks ledere fra seks hold, der har tilkendegivet, at de ønsker at deltage med deres hold i årets Lions Cup. Dette svarer til ca. 75 spillere. Det drejer sig om holdene: U11 Drenge, to hold fra U12 Drenge, U13 Piger, U14 Piger og U16-2 Piger.

2. Sommerlejr for Børnefodbold og Ungdomsfodbold 2017
Intet nyt.

3. Kurser til C–Licens
Sigrid fortæller, at der har været afholdt forældremøde med forældrene fra U6 og U7, Drenge og Piger, søndag den 29. januar 2017. Der skal afholdes et opfølgende møde søndag den 26. februar 2017. På sidstnævnte møde skal der etableres et overblik over forældrenes interesse for at deltage i kurser til DBUs C–Licens. Der vil blive arrangeret kursus i KFUM til C–Licens i april/maj 2017 eller muligvis til august 2017. Kurset vil eventuelt blive åbent for deltagere fra andre klubber.

4. Revisorernes årsrapport
Peter gennemgår rapporten for 2016. Årets resultat bliver et underskud på godt 41.000 kr. mod et budgetteret underskud på knap 9.000 kr. og et positivt resultat for 2015 på knap 89.000 kr. Bestyrelsen underskriver årsrapporten samt den tilhørende revisionsprotokol for år 2016.

5. Budget 2017
Peter gennemgår budgetforslaget, der er en revideret udgave af det budgetudkast bestyrelsen behandlede på bestyrelsesmødet, mandag den 12. december 2016. Budgetforslaget udviser et underskud på 41.400 kr. Bestyrelsen vedtager budgettet.

6. Kontingentstigninger
På trods af den noget stramme økonomi ønsker bestyrelsen at fastholde de nugældende kontingentsatser.

7. Generalforsamling 28. marts 2017

A. Dirigent
Bestyrelsen vil foreslå generalforsamlingen, at håndboldafdelingens formand, Flemming Gutheil skal lede Boldklubbens generalforsamling. Peter spørger Flemming.

B. Ny organisationsstruktur i Boldklubben
Bestyrelsen har gennem år 2016 arbejdet med målsætninger, strategi, organisation mv. Arbejdet har blandt andet resulteret i, at bestyrelsen vil foreslå generalforsamlingen, at bestyrelsen ændres fra 11 medlemmer til 5 medlemmer. Peter formulerer de påkrævede forslag til vedtægtsændringer og udsender disse til bestyrelsen forud for generalforsamlingen.

8. Meddelelser

A. Forældremøder for U6 og U7
Sigrid fortæller om forældremøder søndag den 29. januar 2017 og et kommende forældremøde søndag den 26. februar 2017. Møderne har været støttet af Hans Vixø og Morten Gents, begge fra DBU København. Forældrene har fortalt om deres forventninger til KFUM samt om forældrenes arbejde og interesser. Sigrid har fortalt forældrene om KFUMs værdier.

B. Valg af forældreledere
På mødet den 26. februar vil der blive valgt forældrerepræsentanter til diverse opgaver. Princippet vil være, at opgaverne, for den enkelte, skal være overskuelige og begrænsede. Forældreopgaverne vil blive fordelt efter KFUM kommende struktur med tre ben: 1) Administration, 2) Fodbold og 3) Øvrige aktiviteter.

9. Fodboldudvalget
Fodboldudvalget har holdt møde, mandag den 30. januar 2017. Mette fortæller.

A. Gennemgang af Boldklubbens afdelinger
Fodboldudvalget har talt om situationen i alle afdelinger. U13 Drenge, U14 Drenge og U15 Drenge er lukket. På herresiden samarbejder Seniorfodbold med U19. Målet er, at årgang 1998 bliver integreret lige så godt i Seniorfodbold, som årgang 1996 gjorde, da de rykkede op til Seniorfodbold.

B. Samarbejde med Morten Gents
Jørgen følger og supplerer Mortens arbejde med feedback og coaching i de forskellige afdelinger.

C. Fremtidige arbejdsopgaver i Fodboldudvalget
Fodboldudvalget vil arbejde videre med Den Røde Tråd, Coaching og Feedback, jobbeskrivelser til trænere, trænerkontrakter samt med udarbejdelse af en modtagelsespjece til trænere.

10. Sponsorudvalget
Punktet udskydes.

11. Centralforeningen
Thomas orienterer.

A. Generalforsamling
KFUM Centralforeningen holder generalforsamling, mandag den 27. marts 2017.

B. Vandskade på KFUM Centralforeningens Sommerlejr
Thomas fortæller, at der har været vandskade på Centralforeningens Sommerlejr i Jægerspris. Boldklubben har reserveret en række weekender i marts 2017. Boldklubbens planlagte ture kan godt gennemføres, men pigernes sovesal og pigernes baderum kan ikke benyttes, da de skal renoveres.

C. Husudvalget
Mette fortæller. Husudvalget arbejder med KFUM Centralforeningens hus, Nøkkerosevej 25. Mette og Stine er valgt ind i Husudvalget. Husudvalget har søgt Klubhuspuljen, under Københavns Kommune, om tilskud til renovation af begge toiletter/baderum i Huset, Nøkkerosevej 25 samt om tilskud til reparationer i Huset.

D. Tennisafdelingen ønsker en træningshal i Emdrup
Tennisafdelingen ønsker en træningshal med plads til én eller eventuelt to baner. Boldklubben støtter ønsket under forudsætning af, at hallen placeres på nogle af de nuværende tennisbaner, samt at Boldklubben får tider i hallen.

12. Målsætninger
Peter gennemgår vinterens medlemsudvikling. Siden oktober 2016 har der været et fald i aktive medlemmer på 34 medlemmer. Det er i hovedsagen Ungdomsfodbold, der har oplevet faldende medlemstal, mens Seniorfodbold har haft et mindre fald i antal medlemmer. Øvrige afdelinger har haft konstant medlemstal gennem vinteren.

13. Eventuelt

A. Brugerbestyrelsen
Der er møde i Brugerbestyrelsen, torsdag den 23. februar 2017 kl. 15.30 i Huset. Thomas er forhindret, så Peter repræsenterer Boldklubben på mødet.

B. Minibanen
På mødet skal Peter få belyst, hvornår der kommer en officiel aflevering af banen fra entreprenøren til Københavns Kommune. Der er stor tilfredshed med banen samt med banens placering. Der er problemer med adgangsforholdene til banen. Det er ikke muligt at komme ind på banen uden at bringe organisk materiale i form af jord, mudder og græs med ind på banen. Dette skal tages op i Brugerbestyrelsen.

C. Ny organisationsstruktur i Boldklubben
Mette vil skrive et indlæg om den nye struktur til Boldklubbens hjemmeside.

Næste bestyrelsesmøde.
Generalforsamling:
Tirsdag den 28. marts 2017

Sager til opfølgning

Sag træningsoversigt

Indledt

Afsluttes

Ansvarlig

Sommerlejr for Børnefodbold og Ungdomsfodbold 2017

August

2016

Maj

2017

Bestyrelsen

Kurser til C – Licens

December

2016

Maj

2017

Fodboldudvalget

Sponsorudvalget

December

2016

Maj

2017

Thomas

KFUM dag

Maj

2016

Maj

2017

Mette og Sigrid

 

Luk