Menu

1. Senior tabte deres sidste testkamp

image
Jesper M.
12. marts 2017 kl. 14:07

1. Senior spillede lørdag sin sidste testkamp, da man i Tingbjerg mødte Boldklubben Fix. Det blev resultatmæssigt ikke den bedste generalprøve, da man tabte 1-0, på et yderst tvivlsomt straffespark begået af Mikkel Madsen. Spillemæssigt var der flere gode ting i spillet, dog må vi se i øjnene, at der manglede kvalitet, de få gange holdet fik vist tænder i modstandernes straffesparksfelt og umiddelbart er der stadig meget at gøre på træningsbanen.

Cheftræner Jesper Mathiesen havde følgende reaktion lige efter kampen: Vi fik set en opstilling idag som er meget tæt på en start 11er og det gav i flere af spillets faser, et godt blik af, hvor vi er. Vi skaber dog ikke helt nok chancer, det skal vi have arbejdet på de sidste uger inden turneringsstart. Jeg er på trods af dette resultat, meget fortrøstningsfuld og synes vi ser gode ud. Jeg er sikker på, at vi nok skal være der mod FB.

Holdet har dermed spillet sin sidste testkamp og vi glæder os til at se drengene i aktion den 25/3 på Frederiksberg stadion mod FB.

Luk