Menu

Nyhed fra Senior 1

image
01. januar 2017 kl. 22:53

Herresenior's A-trup starter træningen op den 17/1. Der er arrangeret følgende træningskampe.


17/1 opstart


28/1 Brønshøj Boldklub-KFUM


04/2 Gladsaxe Hero-KFUM


11/2 HB-KFUM


18/2 B1903-KFUM


25/2 HUI-KFUM


11/3 FIX-KFUM


Cheftræner Jesper Mathiesen udtaler, vi glæder os til at komme igang. Vi skal bruge tiden på at gøre spillerne fysisk klar,vi skal se eventuelle nye spillere an og så skal vi finde relationerne til hinanden i spillet.


I forhold til truppen ved man, at to spillere har forladt klubben for at prøvetræne med Brønshøj Boldklubs Divisions trup,det drejer sig om Nader Salim og Asbjørn Helge. Man ved også at tre gamle kendinge kommer tilbage til klubben, Kasper Hansen,Tommy Rønning og Anders Hornbæk kommer tilbage, efter at have spillet i jyske klubber i efteråret.


Jesper Mathiesen udtaler om dette, både Nader Salim og Helge har haft ønsker om at prøve sig af på højere niveau,det er nu engang sådan gamet er. Jeg håber og tror også på at de lykkes,hvis ikke tager vi dem gladeligt tilbage. I Hansen og Anders får vi to spillere

med lederegenskaber og rutine,derudover er det to gode boldspillere. Tommy Rønning er vi også glade for at have tilbage,han er meget alsidig og kan spille flere positioner,har fart og er målfarlig. Derudover giver alle tre også noget til truppen udenfor banen.



Jesper Mathiesen
📞30401402
📧 j-mathiasen@hotmail.com

Luk